TAŞRA EĞİTİM YÖNETİCİLERİ HAZİRAN AYINDA YER DEĞİŞTİRECEK

Taşra Yöneticilerinin beklediği yönetmelik ile ilgili İnsan Kaynakları Genel Müdürü e Konferans Yoluyla açıklamalarda bulundu.

TAŞRA EĞİTİM YÖNETİCİLERİ HAZİRAN AYINDA YER DEĞİŞTİRECEK
 
İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hikmet ÇOLAK Taşra yöneticilerinin zihinlerinde ki soru işaretini cevapladı. Bugün e konferans yoluyla yapılan toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. “ Milli Eğitim Müdür yardımcısından şube müdürüne kadar görevde bulunanlara yer değiştirme uygulaması yapılacak. Bu konuda hazırlığımızı tamamlayıp Bakan Bey’ in takdirine sunduk. Sayın Bakanımızın dünkü açıklaması yanlış anlaşıldı. Okul ve kurum yöneticilerinin rotasyonu ile hazırlığımız bulunmamaktadır. Gelecek ay içerisinde taşra yöneticilerinin rotasyonunu tamamlamayı planlıyoruz.” Dün Sayın Bakanımızın açıklaması bir kısım yöneticiler tarafında taşra yöneticileri rotasyonu ertelendi olarak algılanmıştı. Bu açıklama taşra eğitim yöneticilerinin zihin karışıklığını gidermiştir.
 
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan
ihsan - 12 yıl Önce

bakanı kimse yanlış anlamadı. sayın bakanın bu durumuna üzülüyorum. eğitim sistemi değişir bakanımızın haberi olmadan, yönetmelik hazırlanır bakanımızın haberi olmadan. bakalım daha nelerden bihaber olacak bakanımız.

HASAN BİLİR
HASAN BİLİR - 12 yıl Önce

ROTASYONLA BUKADAR İNSANI HUZURSUZ ETMEK VATANA MİLLETE BAKANLIGA NE KAZANDIRACAK. ALMAYIN MAZLUM AHI ÇIKAR AHESTE AHESTE HEPSİ DÜZENİ KURMUŞ CANDAN ÇALIŞAN İNSANLAR YAPMAYIN ALLAH AŞKINA FAYDASIYOK

Mustafa DEĞER
Mustafa DEĞER - 12 yıl Önce

Geç bile kalındı. Hatta Bakanlık Merkez Teşkilatı ile Sağlık Teşkilatında olduğu gibi bunların da ayakarı yerden kesilmeliydi. Havuzda biraz yüzmeleri gerekiyor, çok şımarmışlardı. Ya kardeşim ne alaka alıyorsunuz bir sınıf öğretmenini veya tarih öğretmenini "Yatırımlar" ın başına koyuyorsunuz? "Muhasebe ve Bütçeleme"nin başına koyuyorsunuz. İşmi bu? Hayır tamamen işgüzarlık. MEB Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği acilen revize edilerek "Yönetim Hizmetleri Grubu" nu içeren 5.madde adam gibi düzeltilmelidir. Aynı görevi yapanlara eşit ücret ödemesi nasıl yapıldıysa eşit işde verilmeli, görev liyakatına verilmeli, hiç alakası omayan meslek grubunu bilmediği işin başına getirip kendini tatmin ettirmemeli. Herkes elinden gelen işi,mesleğini yapsın.

SIRADAKİ HABER