TERÖR ÖRGÜTÜYLE YATAĞA GİREN ŞAŞI KALKAR!

Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında dün öğle saatlerinde arama yapan askerlerimizi pusuya düşüren terör örgütü PKK; 3'ü uzman erbaş, 10'u er olmak üzere 13 yiğidimizi daha toprağa düşürdü. Aynı saldırıda ikisi ağır olmak üzere yedi askerimiz de yaralandı.

TERÖR ÖRGÜTÜYLE YATAĞA GİREN ŞAŞI KALKAR!
12 Haziran Milletvekili seçimlerinden bu yana PKK çetesinin saldırılarıyla verdiğimiz şehit sayısı 24 oldu. İkisi asker üç kamu görevlisi de terör örgütü tarafından kaçırılmış durumda.

      Yıllardır gencecik evlatlarımızı kurban verdiğimiz terör, her geçen gün azgınlığını ve cüretini artırarak devam ediyor. Terör örgütünün destekçisi bölücü köpekler ise üst üste kopardıkları tavizlerle her geçen gün daha da şımarıyorlar.

      Ülkemizi idare edenlerin korkak ve dirayetsiz politikaları sayesinde, Türk Devleti ve Türk Milleti her geçen gün biraz daha mevzi kaybediyor. Bölücü hainler artık gizlemedikleri heveslerini ve planlarını yüksek sesle salyalarıyla zırvalarken, Devletimizi idare sorumluluğunda olanlar, bölücü örgütün taşeronlarıyla müzakere aşkına tutulmuş durumdalar.

      PKK Bir yandan askerimize polisimize, hem gündüz saatlerinde hem de şehir merkezlerinde saldırırken, çocuk katili elebaşı Devletle mutabakat imzaladım diyerek bildirge yayınlayabiliyor. TERÖR ÖRGÜTÜYLE YATAĞA GİRENİN ŞAŞİ KALKACAĞINI HALA ÖĞRENEMEDİNİZ Mİ? BU KONUDAKİ POLİTİKALARINIZI HALA GÖZDEN GEÇİRMEYECEK MİSİNİZ?

      Kardeşkanı dökülüyor zırvasıyla terörle mücadele unsurlarımızı ve azmimizi rencide eden açılımcılar gelinen vahametin başta gelen sorumlularıdır. Bu zillet sahipleri unutmasın ki: bugün zihinleri bulandırabilirsiniz, idrakleri köreltebilirsiniz; ancak tarih ve milli vicdan sizi en ağır tenkit ve tahkirle yâd edecektir.

Yeter artık!

Ya yönetme sorumluluğunun gereğini yapın;

Ya da işi ehline bırakın.

 

Türk Eğitim-Sen

İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı

Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan




 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER