TÜRK BÜRO SEN GENEL BAŞKANI FAHRETTİN YOKUŞ TAN ŞOK AÇIKLAMALAR ...

25 yıldır kurucusu olduğu Türk Büro Sen Genel Başkanlığını yürüten Fahrettin Yokuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"direnek halimiz kalmadı dostlara veda ediyorruz" dedi..

TÜRK BÜRO SEN GENEL BAŞKANI FAHRETTİN YOKUŞ TAN ŞOK AÇIKLAMALAR ...

Evet dostlarım ,Biliniz ki ;
bu Ayrılış elzem oldu gayri ..! Direnecek Hal kalmadı. Kurucusu olduğum Ve her kademesinde 25 Yılı aşkın bir Süre yönetici olarak görev yaptığım Türk Büro-Sen Genel başkanlığı adaylığından çekiliyorum .!

Bilindiği gibi 5 ay önce Şubelerimizin delege seçimleri başlamıştı .. O günden bugüne Şube genel kurullarımızdan , genel merkez genel kurullarına kadar SENDİKALARIMIZ BİR KISIM KİRLİ ELLERİN MÜDAHALESİNE MARUZ KALDI . Bu kirli Fitne Organizasyonuna Ne yazık ki ; sendikalarımızın içinde ki bir kısım makam Ve mevki hevesli arkadaşlarımız alet oldular .. 
Bu iş birlikçilerin Sendikalarımızın içinde açtıkları yoldan , bu günkü Siyasi İktidarla Yürüme kararı veren bir Siyasi partinin yöneticileri yürüdüler ..!

Bu süreçte Sendikalarımızın tüm yöneticilerine ,"Sözle başlayan tehditlerin yerini zamanla Fiziki saldırılar aldı""Delegelerimizden 
başlayan "kafa kol kırma işi "Şube başkanlarına , T.Kamu-Sen İl Başkanlarına ve dahası Sendika genel başkanlarına kadar sürdürüldü ..! Acımasızca Ve Alçakça MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ DAVA ADAMLARIMIZIN KANI DÖKÜLDÜ ( Bir Yıl Önce Bana Alçakça Tuzak kurdurup Evimin önünde Silahlı saldırı talimatı ile Ülkücü Çalışanımın kanını akıtmışlardı..! Bu zalim insan müsetteleri ) . İşin ilginç yanı Saldırılarda sadece ülkü ocaklı gençler kullanılmadı , Parti il başkanları Ve Yöneticileri de Bu alçakça saldırıları yaparak MASUM DEVLET MEMURU ÜLKÜCÜLERİN KANINI DÖKTÜLER ..!

Maalesef Parti Genel sekreteri organize etti .. parti il örgütleri , bazı ocaklar Ve hatta bir kısım sözde TÜRKAV Genel Merkez Yönecisi Memur deyy... larda bu organize işlerde figüran olarak görev yaptılar ..!

Baskı Ve tehditler Öyle boyutlara ulaştı ki ; Türkiye kamu -Seni oluşturan 3 Sendikamızın genel Başkanı Adaylıkta El çektirildi . Aday olup başkanlığı tekrar kazan T. Haber -Sen Başkanı Makamında Bizzat Ankara il başkanı Ve yöneticilerince Dövüldü ..!

T.KAMU-SEN'i Yok etmek için her türlü Entrikaya baş vuran Siyasi Anlayış; Bu defa Hükümetide Yanına Alarak Sopa Sallamaya başladı.. Başkanlıktan Ayrılmak istemeyen , adaylıkta ısrar eden Genel başkanlara komplolar Hazırlayıp İTİBARSIZLAŞTIRMAK Yoluna girdiler . Ülkedeki OHALİ 'de İşaret ederek atacakları çamurlarla Kodes yolunun göstermekten bile geri durmadılar .!

BU GELİŞMELER ÜZERİNE BU HAFTA SONU GENEL KURULU YAPILACAK OLAN T.Eğitim-Sen.( Genel Başkan İsmail koncuk )Türk Büro-Sen(Genel Başkan FAHRETTİN yokuş ) Türk Ulaşım -Sen (Genel Başkan Şerafettin Deniz ) Genel Başkanları Adaylıktan Çekildiler..! yani Hep birlikte Çekildik ..!

TÜRKİYE KAMU-SEN'imizi KEL ALİNİN BAĞINA ÇEVİRDİLER ..! Binlerce Türkiye Sevdalısının 26 YIL Boyu Dişi -Tırnağı ile Bu günlere getirdiği Türkiye Kamu -Sen'i Tarumar Ettiler ..!

İşte Dostlar , kısaca Durumumuz bu , Daha iki gün önceye kadar "Adayız " Diyorduk . Bu gün çekiliyoruz diyoruz. Biliniz ki ; Bu bir korku değildir , makam hevesi hiç değildir . Onurlu bir Direniş Çabasıdır . 
Ancak Bize yürüyecek başka bir yol bırakmadılar ..!

Sonuç olarak ; Ya İTİBARINIZ Ya da Sendika Başkanlığınız dediler .. 
Biz itibarımız diyerek boyun büktük .
Rabbim Olanlara Şahittir . "Elbette O Neylerse Güzel Eyler " Allah'a emanet olun Dostlar .,!
Bu Yapılanlar Elbette ki Bizi Türkiye Kamu-Senli olmaktan Alıkoyamıyacaktır .. orası bizim asla Terk etmeyeceğimiz yuvamızdır .. İnşaallah Bu Tahribatı Daha çok çalışarak Tamir edeceğiz . Kuruluş Ayarlarına Tekrar Getireceğiz . Kuruluş ilkelerini Tekrar Yürürlüğe Koyacağız . Kimse Başka bir Düşünceye Kapılmasın . Binlerce Türkiye Sevdalısının 26 Yıllık Emeğini Asla heba ettirmeyiz ..!

"YÜKSEK YERLERDE HEM KUŞA VE HEMDE YILANA RASTLANIR .
KUŞ UÇARAK , YILAN İSE SÜRÜNEREK YÜKSELİR."
(La Roche foucault)

 
 
Beğen
 
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER