TÜRK EĞİTİM -SEN'DEN EĞİTİM BİR -SEN BAŞKANINA ÇOK SERT CEVAP

Turkiye Kamusen Istanbul Il Baskani Dr. Mustafa Kavlu'dan, Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ'un Açıklamalarına Zehir zemberek açıklamalar geldi

TÜRK EĞİTİM -SEN'DEN EĞİTİM BİR -SEN BAŞKANINA ÇOK SERT CEVAP

Turkiye Kamusen Istanbul Il Baskani Dr. Mustafa Kavlu'dan, Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ'un Açıklamalarına Zehir zemberek açıklamalar geldi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Ey Yavuz HIRSIZ!...

15 Temmuz gecesi evet sokaktaydınız. Sonradan kutsallığına inandığınız Türk Bayraklarıyla kendinizi gösterme telaşındaydınız. Fetö’nün taşeronluğunu yaptığınız için pek telaşlıydınız. Boy boy fotoğraf çektirip ‘sosyal medyada kendinizi gösterme hevesindeydiniz

Sizin ciğerinizi biliriz…

28 Şubat’ta bütün sünepeliğinizle parmağınızdaki gümüş yüzüklerinizi usulca sıyırırken,biz neredeydik biliyor musunuz; yakamızda ‘Kesintisiz Demokrasi’ kokartlarıyla Taksim Meydanı’ndaydık, Beyazıt Meydanında ‘zulme rıza göstermeyiz’ diye haykırıyorduk. Sahi hatırlayamadık siz neredeydiniz? Hangi delikteydiniz?

Ey Yavuz HIRSIZ!

Sizi iyi biliriz, iyi tanırız.76.madde ile siyasi iradeye atattığınız Fetöcülerden biliriz. Pensilvanya haininin sağlığına dua etmenizden; Türk Eğitim Sen yetkili Sendika olmasın diye Aktif Sen’le pazarlığınızdan ve bir hafta içerisinde 39 bin Aktif Sen’le kıydığınız nikahtan biliriz. Sahi siz kimin Truva atıydınız?

Sizi,2015 Müdür, Müdür Yardımcısı Mülakat sınavında binlerce kişiyi nasıl fişlediğinizi kimin kaç puan alacağını teşkilatınızla belirleyip, tetikçilerinize mail yoluyla nasıl servis ettiğinizi, paniğe kapılıp evinizdeki bilgisayarlarınızı yakarak imha etme komikliğinizden biliriz.

‘Evet yaptık ne olmuş, geçmişte siz de yapmıştınız’ pişkinliğine, iğrençliğine, kişiliksizliğine ne demek lazım? Bu itiraf bir dil sürçmesi mi, pişkinlik mi? Bu sizin ilk gafınız da değil.

-‘Biz nikah masasında bile bu kadar rahat ‘Evet demedik’ söyleminiz,

-‘Çözüm sürecini dağdaki sığırlar bile anladı, bunlar anlamadı’ söyleminiz,

-‘Dünya ve ahiret menfaatini isteyen bize üye olsun’ söyleminiz (parsel parsel cennet),

-‘Siz de sendikacılık yapın da büyüyün’ söyleminiz,

Şunu bilin ki haksızlık karşısında susmayız, sessiz kalmayız. Hafızamız da pek iyidir. Zalimleri de hiç unutmayız.

Komiksiniz, çok komik…

Son sözüm EDEP YA HU…

Dr.Mustafa KAVLU

Türkiye Kamu Sen İl Başkanı

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER