ÜÇ GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ

Ankara'da 95 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıların ardından 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehitler ve bugün Ankara'daki patlamada yaşamını yitirenler için yas ilan edildiğini açıkladı.

ÜÇ GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ
Türkiye ’yi acıya boğan Ankara ’daki bombalı saldırıların ardından hükümet ulusal yas ilan edildi. Saldırının ardından Ankara’da toplanan güvenlik zirvesinde brifing alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra bir açıklama yapıp soruları yanıtladı.
 
Saldırıyı Cumhuriyet tarihinin en acı olaylarından biri olarak nitelendiren Başbakan Davutoğlu, son dönemde verilen şehitler ve bugün Ankara’da yaşamını yitiren 95 kişi için 3 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.
 
'ZAAFİYET VARSA TEDBİRLERİ ALIRIZ'
Davutoğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Olayla ilgili kapsamlı bir brifig aldım. Cumhuriyet tarihimizin en acı olayı. Herhangi bir eksiklik zaaf söz konusuysa, zaafın giderilmesi için gerekli tedbirleri alırız. Olay mitingin olacağı alanda cereyan etmiyor. Arama alanlarına barikatlar konulup herkes aranarak miting alanına sokuluyor."
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER