"Ülkücülere ÖTÜKEN Operasyonu Yapılacak"

Yeniçağ yazarı Sabahattin Önkibar Ülkücü-Milliyetçilere yapılacak büyük operasyonu yazdı...

"Ülkücülere ÖTÜKEN Operasyonu Yapılacak"

Eşikte yeni bir operasyon dalgası  var. Milliyetçi ve ülkücüleri  hedef alacak. Operasyonun adı Ötüken!
PKK’nın iki numarası Murat Karayılan Kandil’de Hasan Cemal’e böyle bir açıklama yaptığında amacının bu tür bir operasyon için  zihin açmak, yani teşvik etmek ve zemin yaratmak olduğunu  düşünüp oralı olmadım ama, son günlerde böyle bir çalışmanın  yapıldığını işittim.
Bana anlatılanlar eğer spekülasyon değilse, operasyon planlamasında finale gelinmiş ve  yakın bir gelecekte düğmeye basılacak!
Peki, ülkücü ve milliyetçileri ne ile mi suçlayabilirler?
İllaki bir şeyler uydururlar!
Telefon dinlemelerinden ve komplo teorilerinden yola çıkıp montajlar yaparlar ve türlü suç izafelerinde bulunabilirler ki, AKP derin devletinde bu tür senaryolar için uzman bir ekibin faaliyette olduğu  sır değil.
Soyut iddialara birkaç tane gizli tanık monte edildi mi yetiyor zaten!
Amaç, adaleti tecelli ettirmek değil, imaj operasyonu!
Uyduruk gizli itirafçı ve tanıkların sözde ifadeleri ile alırsın içeri, tutarsın birkaç yıl, sonra beraat etmiş kimin umurunda!
Hem bir şeyin şuyuu vukuundan önemli değil mi?
Gelelim bu operasyonla neyin hedefleneceğine?
Birincisi Tayyip Erdoğan’ın herkesin ve her şeyin üstüne gidebilen imajı pekişecek.
Keza, ülkücülerin genel imajına büyük darbeler indirilecek ve bu cenahtan AKP’ye başlayan kayışlar bu operasyonun sonuçları ile hızlanacak
Başka bir anlatımla, yapılacak olan bu operasyon kaset tezgahının bir bakıma devamı olacak ve ülkücüleri tabanda çözecek.
Buna ilaveten AKP ve Erdoğan’ın PKK ve Öcalan için hedeflediği genel affa karşı oluşacak muhtemel itiraz cephesinde ülkücülerin ağırlıklı biçimde olmaması bu operasyonla sağlanacak; zira affa Ergenekon ve Balyoz şüphelilerin yanı sıra Ötüken şüphelileri de dahil edilecek.
Evet Milliyetçi ve Ülkücülerin bu operasyonla bölükler halinde tutuklanması o kesimin genel affa olan direncini düşürecek, hesaplanan budur.
Peki, bu süreçte MHP liderliği ne mi yapmalı?
Hiç vakit kaybetmeden karşı taarruza geçip kurulan bu rezil oyunu bozmalı!

Sabahattin Önkibar-YENİÇAĞ



 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER