"Valdo Sen Neden İçeride Değilsin?"

Valdo, Viktor’u Silivri’de ziyarete gider. Viktor Ergenekon’dan içeridedir. Olay Meksika’da geçmektedir.

"Valdo Sen Neden İçeride Değilsin?"
 Valdo aynı zamanda İsmet Özel’in asker arkadaşıdır.

                   -Viktor, sen neden buradasın?
                   -Valdo, sen neden burada değilsin?

         Hakan FidanMİT adına APO’yla görüştüğü için millî kahraman. Doğu Perinçek, Yalçın Küçük'legörüşür ve görüntülenirse terörist. Hükümet yaparsa devlet adamlığı, muhalifler yaparsa iş ortaklığı.

         PKK terörüyle mücadele edenler, en yakınlarının cenazelerini kaldıranlar, Paketlemeyi yapanlar içerde. PKK’yla müzakereden, APO’nun muhatap alınmasından ve terörün demokrasiye ortak edilmesinden bahsedenler hala gazeteci, milletvekili ve akademisyen.

         Kurtuluş Savaşını yapan öncü kadro bir elin parmaklarıdır: M.Kemal, Fevzi, Kâzım, Ali Fuatve İsmet Paşalar. Bu sırada Malta Adasıİngilizlerin parmak toplama kampıdır. İsrail’le denizden, Suriye’yle karadan savaş olasılığımız var; komutanlar Silivri kampında.

         ‘Our Boys’ darbe planlarsa darbe-i hasene, başkalarına plantasyon yapılırsa darbe-i seyyieMısır’da, Tunus’ta, Libya’da, Suriye’de yapılanlara demokratik destek. Türkiye’de Hükümet’e abdestsiz söz söyleyenlere darbeci gömleği.

         Somali’de açlıkvar, halkımız himmet etsin. Hükümetimizde hazinenin paralarını Libya’dakiisyancılarauçak dolusu uçursun. Atina’da cami yaptırama; gel Türkiye’de ne kadar müze kalıntısı varsa ayin yap, kiliseye çevir. İslâmcılık pozların da eksilmesin.

         Batı Trakya’da müftü seçtireme, İstanbul’da Rumlara azınlık mallarını iade et. Ermenistan’ın Karabağ’ı işgali 20.yılına giriyor, Ermenilere Doğu Anadolu’da ada tahsisi yap. İsrail’le Karagöz – Hacivat oyna; sivil-askerî ihaleleri, özelleştirmeleri, nehirleri, istihbaratı onlara ver.

         Bu hangi din, hangi mezhep? ‘Din nasihattir’, niye dinlemiyorsunuz? ‘İslâm güzel ahlâktır’ niye anlamıyorsunuz? Abdestli - namazlı olununca kapitalist - zorba olunabiliniyor mu? ‘Allah adaleti, iyiliği ve kötülüğü engellemeyi emrediyor’; siz tam tersini yapıyorsunuz. Adalet en yakınını bile kayırmamaktır, siz dalga mı geçiyorsunuz?

         Televizyon kanalizasyonlarından fuhuş ve kötülük akan / sokaklarında sulh ve selâmet kalmayan / yaşam biçimi helâk edilmiş toplumların o sersem, o şımarık ve azgın yaşantısına dönen / ahlâksızlığı ahlâk edinen / aileleri cinnet bekçisi olan / dinî taş duvarlar arasında yatıp kalkmaya hapseden / toplumsal tefessüh tüketim ve teknolojik bereket zanneden / her an sosyolojik kırılma dediğimiz milletçe kafayı duvara toslama ihtimalini paranoya sayan / her şeyi güllük - gülistanlık görerek rahat rahat yaşayıp da rahatsızlık izhar edenlerin varlığından rahatsızlık duyan bir yapı..

         Motosikletli Ebuzer HakanAlbayrakneredesin?
         Neredesiniz ‘Şehit tahtında Rabbe gülümser’ciler?
         Niye sesiniz çıkmaz İslâmî radyolar, manevî ağabeyler?
         Yoksa ‘siz güneşi ceketinin astarında unutmuş marka Müslümanları’ mısınız?
         ‘Kim Var ?

Süleyman PEKİN
Eğitim 2023 Gen Bşk. Yrd.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER