Yağcılıkta son nokta "Ona dokunmak ibadettir..."

Başbakan Tayyip Erdoğan'a AKP'lilerin hayranlık ve itaat duyguları birbirine karışıyor. AKP Bursa Milletvekili "Başbakana dokunmanın ibadet olduğu"nu söyledi.

Yağcılıkta son nokta "Ona dokunmak ibadettir..."

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayran kitlesi hem artıyor hem de hayranlık duygusunun niteliği "itaat" ile iç içe geçiyor. İşadamları, AKP'li bürokratlar ve parti yöneticileri derken, hayran listesine Erdoğan'a dokunmayı ibadet sayan milletvekili de eklendi.

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ankara'ya ziyaret için gelen partilileri kastederek "Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum" dedi. Şahin bu sözleriyle, partililerin Başbakana dokunarak ibadet ettiklerini ima etti.
 

Hayranlıkla yağdanlık...
AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim bölgesi İnegöl İlçesi’nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara’da ziyaret etmelerinden dolayı verdiği teşekkür yemeğinde, skandal sözlere imza attı.

Yemekte konuşan Şahin, geçen hafta Ankara’ya gelerek kendilerini ziyaret edip ’Hayırlı olsun’ diyen AKP İnegöl İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Ziyarete gelen partililerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını ifade eden Şahin, "Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara’yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor" dedi.

AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin bu sözleriyle, Başbakana "metafizik" yanlar taşıyan bir hayranlık duyduğunu itiraf ederken, hayranlıkla yağdanlık kelimelerinin konu AKP ve Başbakan olunca birbirinin yerine kullanılabileceğini kanıtlamış oldu.


 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER