YANDAŞ MEDYADA USTALIK DÖNEMİ

TGRT'de bir programda sunucu isim vermeden belli kişilere tehditler savurdu.

YANDAŞ MEDYADA USTALIK DÖNEMİ

TGRT'de yayınlanan Ekonomi Kulisi isimli programın sunucusu Ziya Osman Açıkel, canlı yayında tehditler savurdu. Açıkel'in televizyonun bağlı olduğu İhlas Holding'i eleştiren Osman Akyüz'ü hedef aldığı ve bu kişinin demir parmaklıklar ardına atılacağını söyleyecek kadar ileri gittiği görüldü.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz, İhlas Grubu’nun yeni bankasının sektöre ve holdinge olumlu katkısı olmayacağı görüşünü dile getirmişti.

13 Haziran Pazartesi gecesi yayınlanan programda oldukça saldırgan bir dille tehditler savuran Açıkel "bazı önemli büyüklerden izin aldım" sözleri ile bu özgüveni kimden aldığını gösterdi.

"Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz"
"Önümüzdeki günlerde programımızdaki elektrikli havayı, dozajımızı biraz daha arttıracağız. Bu konuyla ilgili bazı önemli büyüklerimden izin aldım" diyen Açıkel şöyle tehditlerini şu sözlerle dile getirdi:

"Bir kurum hakkında sağda -solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördük! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim.

Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakana 'hayırlı olsun' diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız. Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neleer... Ne operasyonlar göreceğiz. Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben burdan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten 2 çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur."



 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasin keçelioğlu
yasin keçelioğlu - 13 yıl Önce

bu habere yorum yapmaya bile değmez ama burası muz cumhuriyetim arkadaş.....

SIRADAKİ HABER