YENİBOSNA' DA KARAKOLA SALDIRI ...

Bahçelievler’de, Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne iki saldırgan tarafından el bombası atıldı. Ardından da uzun namlulu silahlarla polis otomobillerine ateş açıldı.Olayda şüphelilerden biri polis tarafından yakalanırken, diğeri kaçtı

YENİBOSNA' DA KARAKOLA SALDIRI ...
Bahçelievler’de, Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne iki saldırgan tarafından el bombasıatıldı. Ardından da uzun namlulu silahlarla polis otomobillerine ateş açıldı.Polis merkezinde görevli polisler saldırıya anında karşılık verdi. Bunun üzerine kaçmaya başlayan iki şüpheliden kadın olanı yakalandı. Kadın saldırganın üzerinde el bombası, tabanca ve uzun namlulu bir silah ele geçirildi. İsmi bilinmeyen erkek saldırgan ise olay yerinden kayboldu. Polis merkezine atılan ve şans eseri patlamayan el bombası Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı. Saldırı sırasında hafifşekilde yaralanan iki polis memuru ise Yenibosna'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı polisler yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. Polis olay yeri ve çevresinde kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.
ÇAPKIN YENİBOSNA’DA…
Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olay yerine geldi. Yetkililer, saldırıya maruz kalan 75. Yıl Polis Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın, “Polisler karakola girerken ses bombası atılmış. Bir polis hafif yaralandı” dedi. Saldırganlardan bir kadının yakalandığını ve üzerinde bir tabanca, bir uzun namlulu silah ve bir el bombası ele geçirildiğini kaydeden Çapkın, kaçan saldırganın yakalanmasıiçin de çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

kaynak:gazete:365
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER