YSK'NIN 'TERCİH' KAŞESİ İHALESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü'nün, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı için 450 bin "Tercih" kaşesi satın almak üzere ihale açması sosyal medyada “Erken seçim mi geliyor?” yorumlarına neden oldu. YSK yetkilileri, ihalenin rutin bir işlem olduğu belirtti.

YSK'NIN 'TERCİH' KAŞESİ İHALESİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

DMO Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayımladığı ilanla, YSK'nın ihtiyacı olan 450 bin tercih kaşesini iç piyasadan açık teklif usulüyle satın alacağını duyurdu. İhaleye katılacakların, ihale dokümanlarını DMO Genel Müdürlüğü ve ofisin internet sitesinden temin edebilecekleri bildirildi. Teklif verecek firmaların, ihaleye katılabilmek için 130 liralık evrak bedelini belirtilen hesaba yatırdıktan sonra tekliflerini 13 Mayıs saat 12.00’ye kadar bildirmeleri gerekiyor. Teklif mektupları, son teklif verme günü saat 14.00'te açılacak.

Devlet Malzeme Ofisi'nin açtığı “tercih kaşesi” ihalesi duyurusunun paylaşılmasının ardından sosyal medya hesaplarından “Erken seçim mi geliyor?” mesajları yağdı.

RUTİN UYGULAMA
YSK yetkilileri ise ihalenin stokları belli seviyede tutmak için yapılan rutin bir uygulama olduğunu belirterek, erken seçim olarak yorumlanmasının doğru olmadığını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER