YÜZBAŞI EŞİNİN BÜYÜK VURGUNU

Kumar çetesi soruşturmasında Yüzbaşının eşi turtuklandı

YÜZBAŞI EŞİNİN BÜYÜK VURGUNU

Yüzbaşının eşinden büyük vurgun

Kumar çetesi soruşturmasında Yüzbaşının eşi turtuklandı.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen kumar çetesi soruşturması kapsamında Kemerburgaz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir'in eşi Mesude Demir tutuklandı. Mesude Demir’in kendisini ve İlçe Jandarma Komutanı olan eşi Yüzbaşı Mehmet Demir'i TOKİ çalışanı gibi gösteren belgeler düzenlediği ve vatandaşlara sahte tapularla ev sattığını belirledi. Yüzbaşı Demir ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
 
Kumar çetesi soruşturmasında şebeke üyelerine yönelik yapılan aramalarda, TOKİ’ye ait evlerin sahte belgeler düzenlenerek satıldığına ilişkin dökümanlar bulunduğu belirtildi. Bu dökümanları inceleyen savcılık , Mesude Demir’in kendisini ve İlçe Jandarma Komutanı olan eşi Yüzbaşı Mehmet Demir’i TOKİ çalışanı gibi gösteren belgeler düzenlediği ve vatandaşlara sahte tapularla ev sattığını belirledi.
Belgelerin inceleyen soruşturma savcısı İsmail Göktürk, dün Yüzbaşı Demir ile eşi Mesude Demir’in ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadesini aldı. İfadenin ardından Yüzbaşı Demir serbest bırakılırken, eşi Demir ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi hakim karşısına çıkarılan Mesude Demir tutuklanarak cezaevine gönderildi

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasemin hüzmeli
yasemin hüzmeli - 12 yıl Önce

alma mazlumun ahını çeker aheste aheste

İSLİM GEZER
İSLİM GEZER - 12 yıl Önce

EEEE.ETME BULMA DÜNYASI .........ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.

pınar ünal
pınar ünal - 12 yıl Önce

allah daha beter etsin

güler saygın
güler saygın - 12 yıl Önce

onlar alışkın hak yemeğe kimbilir kimin ahını çekiyolar

SIRADAKİ HABER