Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin Malı Olacaktır

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin Malı Olacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Şimdi Kandil'deki terör örgütüyle iş tutanlarla kim iş tutuyor? CHP iş tutuyor, İYİ Parti iş tutuyor, Saadet iş tutuyor. Şu hale bak. Bunlar kıyamet alameti biliyor musunuz? Nereden nereye geldik.

Türkiye'nin 2013 yılı Mayıs ayında IMF defterini kapattığını kaydeden Erdoğan, "Bir daha da Allah'ın izniyle açmayacaktır.

İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İş Bankası Allah'ın izniyle Hazine'nin malı olacaktır. Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır.

Fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık

Erdoğan, "Biberiydi, çarlistonuydu, patlıcanıydı, domatesiydi; her şeyde, biz bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Belediyelerimiz vasıtasıyla biz bu adımları atacağız.

Suriye'de halkın geleceğini kendi belirleme hakkına saygılıyız

Türkiye, Suriye'nin toprak bütünlüğüne de siyasi bütünlüğüne de halkın kendi geleceğini kendi belirleme hakkına da saygılıdır." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunun için yeni anayasa yapımı ve serbest seçimler sürecini samimiyetle destekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki gelişmelere ilişkin, "Yaptırım listesi dahil, hiçbir tehdit bizi bu yoldan geri çeviremez.

Venezuela konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Venezuela senin eyaletin mi? Seçimle iş başına gelmiş bir insana nasıl olur da 'burayı terk et git' dersin. Seçime dahi girmemiş olana nasıl olur da o devletin başkanlığını teslim edersin? Hani demokrasi? Hani demokrattınız? Böyle bir anlayış olabilir mi? Bunu kabullenmek mümkün mü?

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER