Elazığ'da 6,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da 6,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Bakan Akar'dan deprem açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, (Elazığ'daki deprem) Sivrice merkez olmak üzere taşrada kayıplar olabilir değerlendirmesi var. Netleştirmek için arkadaşlarımız çalışıyorlar.

Ekiplerimiz saha taramasına başladı

AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Elazığ'da meydana gelen depremden sonra ekiplerin saha taramasına başladığını belirterek, Yıkım var mı, enkaz altında kimse var mı, bunun araştırmasını yapıyorlar.

Güllüoğlu, NTV'ye yapmış olduğu açıklamada, deprem bölgesiyle iletişimde bir sorun olmadığını söyleyerek, Şu an için ekiplerimiz de bölgedeki belediye başkanlarımızla, valilerimizle, iletişimimiz devam ediyor. Ekiplerimiz saha taramasına başladılar. Yıkım var mı, enkaz altında kimse var mı, bunun araştırmasını yapıyorlar.

Depremin geniş bir coğrafyada hissedildiğini belirten Güllüoğlu, Sivrice ve civarındaki ilçelerde hissedildi. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Biz de yakından takip ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER