Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Genç İstihdam Ofisi Açacaklarını Dile Getirdi

Gençleri Önemsiyoruz. Bakan Kasapoğlu gençlerin istihdamını son derece önemsediklerini dile getirdi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Genç İstihdam Ofisi Açacaklarını Dile Getirdi

Bu konuda ilerleyen günlerde genç istihdam ofisi açacaklarını dile getiren Bakan Kasapoğlu, gelecek için gençlerimizin ümitli olmalarını tavsiye etti. 

31 Mart tarihinde 1 milyon gencimizin ilk defa oy kullanacağını ifade eden Bakan Kasapoğlu, bunu demokrasiye ilk adım olarak değerlendirdi.

Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da gençlere çok önem verdiğini aktardı. Bu nedenle seçilme yaşının geriye çekildiğini de belirtti.

Gençlerimizin uyuşturucu gibi illetler ile boğuşmasını engellemek için de çalışmaların yapıldığını Bakan Kasapoğlu ilk ağızdan belirtti. bu illete bulaşan gençlerimizin tedavi ve rehabilitasyon süreçleri de Bakanlıkların koordinesi ile birlikte devam ettiriliyor.

Güzel bir iş ve gelecek için gençlerimiz bilgilendirilmeye ve yönlendirilmeye çalışılacak. Bu konuda uzman kimseler gençlerin en büyük yardımcısı olacak.

Gençlerin istihdamı ile ilgili pek çok projelerinin de olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, bu projelerin ayrıntılarına değinmedi. Ancak zamanı gelince açıklayacaklarını da belirtti.

Ülkemizde genç işsizlerin sayısının hayli fazla olması da bu sorunun ne kadar önemli boyutlara ulaştığını göstermektedir. Dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ele alınan bu sorun milyonları yakından ilgilendiren son derece önemli bir sorundur.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER