İstanbul Havalimanı'ndan Yeni Seferler ne Zaman Kalkmaya Başlayacak

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Havalimanı üzerinden kalkacak sefer sayılarının hem yurt içine hem de yurt dışına artacağını açıkladı. 

İstanbul Havalimanı'ndan Yeni Seferler ne Zaman Kalkmaya Başlayacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre; " İstanbul Havalimanı üzerinden yapmış olduğumuz seferlere, yeni seferler eklereyek yeni havalimanı üzerinenden birçok ülkeye uçuş yapmayı ve ülke sınırlarımız içerisinde de İstanbul üzerinden gidilmedik il bırakmak istemiyoruz" açıklamasında bulundu.

THY seferler politikasını genişleterek ilerlediği İstanbul Havalimanı uçuş güzergahlarında alması gereken izin çalışmalarına şimdiden başladığının açıklamasını yaptı.

HEM YURT İÇİ HEM DE YURT DIŞI UÇUŞ GÜZERGAHLARI

İstanbul Havalimanı'nın 29 Ekim tarihli açılışıyla birlikte yavaş yavaş sefeler düzenlenmeye başlanmış ilk olarak da İstanbul/Ankara seferi yapılmıştı. O tarihten itibaren birer birer sefer sayıları yükseltilerek İstanbul Havalimanı yavaş yavaş aktif hale geliyordu. 

THY tarafından edinilen bilgilere göre; " yurt içi sefer eklemelerine; " Diyarbakır, Kayseri, Hatay" yurt dışı sefer eklemlerine; Moskova, Paris, Londra, Frankfurt, Münih, Kuveyt, Tiflis, Aşkaabat" olarak yapılan açıklama ile belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER