İstanbul’un 3’cü Havalimanının Açılışına Ünlüler Akın Etti

İstanbul’un yeni havalimanının açılış törenine sanat'tan, siyaset'e, spor ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış ünlü isimler katıldı.

İstanbul’un 3’cü Havalimanının Açılışına Ünlüler Akın Etti

İlk fazı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için hazırlıklar tamamlandı. Başkan Erdoğan'ın uçakla iniş gerçekleştirdiği havalimanına ünlüler de akın etti

Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarihi açılışı yerinde izlemek üzere terminal binasındaki tören alanına geldi. Programa ses sanatçıları Orhan Gencebay, Yavuz Bingöl, Muazzez Ersoy, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski manken Demet Şener, iş adamı Ali Ağaoğlu, oyuncu Oktay Kaynarca, oyuncu Şafak Sezer, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül, dünyaca ünlü Türk asıllı kick boks sporcusu Gökhan Saki ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

DÜNYADA ÇOK YERİ GEZDİM BÖYLE BİR HAVALİMANI GÖRMEDİM

Dünyaca ünlü Türk asıllı kick boks sporcusu Gökhan Saki, “Böyle büyük bir günde burada olmak beni çok mutlu ediyor. Dünyada çok yeri gezdim böyle bir havalimanı görmedim. Türkiyemize hayırlı olsun. Gururlanıyorum. 

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise “Dünyanın en büyük havalimanı, hayırlı uğurlu olsun. Biz de heyecanlıyız, sahnede çok güzel bir orkestra var. 

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, “Yeni Havalimanına girdiğim zaman Bakanlar Kurulunda havalimanı projesini tartıştığımız gün geldi. Sadece bunun alanını belirlemek, hafriyatının bile Türkiye'ye nelere mal olacağını düşünmek gözümüzü korkutan bir projeydi. Ama hamdolsun Türkiye bunu da gerçekleştirdi.

TARİHİ GÜNE TANIKLIK ETMEYE GELDİK

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül de, “Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı, biz de sürekli maçlarımıza buradan gideceğiz. Bugün tarihi güne tanıklık etmeye geldik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun.

ERDOĞAN DAĞISTANLI DÖVÜŞÇÜ NURMAGOMEDOV'LA SOHBET ETTİ 

Conor McGregor karşısında aldığı zaferle adını bir defa daha dünyaya duyuran ünlü Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katıldı. Başkan Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken dünya şampiyonu Nurmagomedov ile de sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER