Korkutan deprem. İstanbul'da da hissedildi

İstanbul'da da hissedilen korkutan depremin merkez üssü belli oldu! Balıkesir'deki depremin ardından ilk bilgiler geldi

Korkutan deprem. İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberi! İstanbul'da da hissedilen depremin merkez üssü ve büyüklüğü belli oldu. Balıkesir'in Gönen ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Bursa, İstanbul, Çanakkale, Manisa, İzmir gibi illerden de hissedildi. Deprem Gönen ile Biga arasında gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4.8 olarak duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi... AFAD'ın aktardığı bilgiye göre göre, Balıkesir'in Gönen ilçesinde saat 18.44'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; Bursa, İstanbul, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Manisa ve İzmir gibi illerden de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Balıkesir'in Gönen ilçesi olarak duyurdu.,

SON DAKİKA: KORKUTAN DEPREM İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ!

AFAD, depremin merkezinin Biga olduğunu belirtirken Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünün Gönen olduğunu duyurdu.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, paylaşımında şunları kaydetti:

"Saat 18.44’de Gönen İlçemize bağlı Tahtalı Mahallemiz merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Jandarma ve AFAD birimlerimizin tarama çalışmaları devam etmektedir. Gönen ilçemize ve Balıkesir’e geçmiş olsun."

"SAHA KONTROL ÇALIŞMAMIZ SÜRÜYOR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"18.44'te Balıkesir Gönen'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde, şu anki bilgilere göre can kaybı veya yaralanma olmamış, İl Ambulans Başhekimliğimize çağrı yapılmamıştır. Saha kontrol çalışmamız sürüyor. Balıkesir halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' PAYLAŞIMI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi:

"Balıkesir Gönen merkezli AFAD verilerine göre 4.6 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul’dan da hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. İlimizde deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk ihbarı alınmamıştır. Allah her türlü afetten ülkemizi korusun."

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Geçmiş olsun Balıkesir. Gönen ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz."

KIZILAY: GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Kızılay'dan, Balıkesir Gönen'deki deprem sonrası açıklama yapıldı. Kızılay'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,6 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

MYNET

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER