Mükemmel Diyetin Sırrı Cambridge Weight Plan Türkiye Pazarında İş Ortağı Arıyor

Birleşik Krallık’ın kilo kontrolü danışmanlık şirketi Cambridge Weight Plan, Türkiye'de potansiyel iş ortakları ve distribütörler arıyor.

Mükemmel Diyetin Sırrı Cambridge Weight Plan Türkiye Pazarında İş Ortağı Arıyor

Kusursuz diyeti geliştirmek amacıyla yola çıkan biyokimya uzmanı Dr. Alan Howard ve meslektaşı Dr. Ian McLean-Baird tarafından kurulan Cambridge Weight Plan, öğün yerine geçen gıda ürünleri üreterek etkili bir kilo kontrolü yönetimi için altı aşamalı bir program sunuyor.

30 yıldır insanların sağlıklı bir bedene kavuşabilmesi için çalışmalarını yürüten firma, bünyesinde bulunan danışmanlar aracılığıyla esnek uygulanabilir beslenme programları hazırlıyor.  Bire bir hizmet veren danışmanlar, farklı yaşam tarzlarına uyum sağlayabilecek kilo kontrolü programları ile esnek çözümler sağlıyor.  Danışmanlar, yaşam tarzlarına uygun kişiselleştirilmiş bir kilo kaybı planı oluşturmak için müşterilere bire bir destek sunuyor. CWP, günde 450 kcal ila 1500 + kcal arasında değişen çok sayıda besleyici dengeli programlarının her biri lezzetli ve düşük kalorili diyet ürünlerinden en az birini içeriyor.

Kişiye özel hazırlanan plan danışmanlar rehberliğinde adım adım ilerliyor. Süreç, hazırlık, kilo verme, koruma ve uzun süreli kilo yönetimi olmak üzere dört aşamadan oluşuyor. Danışmanlarla yürütülen görüşmeler doğrultusunda kişisel tercihler ve alışkanlıklar uygun bir takvim hazırlanıyor.

Dünya çapında hizmet verdiği pazarların büyük bir bölümünde bağımsız çalışanları olan Cambridge Weight Plan, farklı ülkelerin kültürel değişimlerine uyum sağlamaya önem veriyor. 44 ülkede seçkin distribütörlere sahip olan ve Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası (BCCT) aracılığıyla Türk pazarı hakkında bilgilen firma, iş planı oluşturup geliştirmek için Türkiye'den uzun vadeli bir ortak arıyor.

Not: Görsellerin yüksek çözünürlüklü haline ulaşmak için resimlerin üzerine tıklayınız.

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası – BCCT hakkında:

BCCT, Türkiye ile Birleşik Krallık arasında 131 yıldır ticari ve kültürel bir köprü görevi üstlenir. Birleşik Krallık dışında faaliyet gösteren ikinci en eski Ticaret Odasıdır.  BCCT, 2013 yılında DIT (Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Ajansı) ile iki ülke arasındaki ticareti artıracak olanakları destekleyen Stratejik Ortaklık anlaşması imzalamıştır.  Anlaşma çerçevesinde iki ülke arasında ticari ilişkileri geliştirmek ve yeni işbirlikleri yaratmak hedefiyle projeler geliştirilmektedir.  Oda, Türk firmalarıyla iş yapmak isteyen Birleşik Krallık firmalarını, Türkiye ekonomisi ve şirketleri hakkında bilgilendirirken, üyeleri adına Birleşik Krallık'taki Ticaret ve Sanayi Odaları’yla ve Ticaret Bakanlığı ile ilişkileri geliştirir.  www.bcct.org.tr

Medya İletişim: Jbid Atabay- Net İletişim / [email protected] - 0533 306 9168

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER