THY, Saraybosna-İstanbul Uçak Seferleri Yeniden Başladı

Yeni tip koronavirüs salgından dolayı ara verilen Türk Hava Yollarının Saraybosna-İstanbul uçak seferleri, 3 aylık aradan sonra seferler yeniden başladı.

THY, Saraybosna-İstanbul Uçak Seferleri Yeniden Başladı

Normalleşme adımları kapsamında bugün başlayan Türkiye seferleri, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Uluslararası Havalimanında yoğunluk oluşturdu.

İstanbul'a giden Meliha Gelan, yapmış olduğu açıklamada, Türkiye'de bulunan eşi ve çocuklarının yanına dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Kovid-19 tedbirlerine uyulması çağrısında bulundu.

THY'nin İstanbul-Saraybosna seferiyle Bosna Hersek'e gelen Ömer Faruk Kutluoğlu da Saraybosna'da eğitim gördüğünü belirterek, Biraz korku var. Tedbirlere uyulmadığı takdirde tehlike büyük. O yüzden dikkatli olmalıyız.

Vucko Saraybosna Gezi Rehberleri Derneği Başkanı Mirza Omerhodzic ise Türkiye ile uçuşların tekrardan başlamasından son derece memnun olduklarını söyleyerek, THY, salgından önce Bosna Hersek'e haftada 20 uçuş gerçekleştiriyordu. Normalleşme süreci kapsamında bu uçuşlar haftada üç defa olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER