TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları açıklandı

TOKİ'nin İstanbul'daki sosyal konut projesi kapsamında 20 bin 920 konut için geri sayım sona erdi. Kura sonuçları ve isim listesi, 29 Mart Çarşamba günü erişime açıldı. Kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların TOKİ Tuzla kura sonuçlarını E-devletten öğrenebileceği belirtildi.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları açıklandı

TOKİ'nin İstanbul'daki sosyal konut projesi kapsamında 20 bin 920 konut için geri sayım sona erdi. Kura çekimi 756 yedeğin hak sahiplerinin de belirlenmesiyle tamamlandı. Kura sonuçları ve isim listesi, 29 Mart Çarşamba günü vatandaşların erişimine açıldı. Çekilişle TOKİ'nin Tuzla'da 20 bin 920 konut sahibini buldu.

İlk Evim projesi kapsamında yapılan kura çekimi sonuçları E-devlet'e işlenecek. e-Devlet'e TC Kimlik Numarası ve şifreyle giriş yapan vatandaşlar TOKİ Tuzla kura sonuçlarını kontrol edebilecek.

İstanbul'da yapılacak 50 bin sosyal konutun kurası Tuzla, Çatalca, Silivri (Selimpaşa), Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de 16 Mart-19 Nisan'da noter huzurunda çekilecek.

Çatalca’da 540 ve Selimpaşa’da 200 hak sahibi için 30 Mart’ta ki kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu’nda yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak kura çekemi de 1-19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER