Kategoriler

kamudan.com

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME

Asgari ücrette flaş gelişme!

Bugün açıklanması beklenen asgari ücret teknik çalışmaya takıldı.

Çalışma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, teknik çalışma tamamlanmadığı için asgari ücret bir sonraki toplantıda açıklanacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonunun dördüncü toplantısı Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı. Bugün açıklanması beklenen 2014 yılında uygulanacak olan Asgari ücretin bir sonraki toplantıda açıklanması bekleniyor.
 
 
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 5'i işçi, 5'i işveren, 5'i de devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişi katıldı. Komisyonda işçi tarafını Türk-İş, işveren tarafını TİSK temsil ediyor.
 
Asgari Ücret Tespit Komisyonu bu yılki ilk toplantısını 6 Aralık'ta Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığında, ikinci toplantısını 18 Aralık'ta Türk-İş'te ve üçüncü toplantısını da 23 Aralık’ta Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunda (TİSK) yapmıştı.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
49 Kez Görüntülendi.
Türkiye sandık başına gitti: AKP'de büyük kan kaybı!
KÜLTÜR SANAT
24 Kez Görüntülendi.
Futbolun öykü on biri
HABERDE İNSAN
66 Kez Görüntülendi.
Türkiye'den ilginç seçim manzaraları
GENEL
29 Kez Görüntülendi.
Yerel seçimin 'en'leri belli oldu: En kısa oy pusulası 4 santimetre ile Şırnak'ta
POLİTİKA
33 Kez Görüntülendi.
Seçim yasakları başladı: Neleri kapsıyor?
EĞİTİM
79 Kez Görüntülendi.
Dünya sıralamasına giremeyen 197 üniversite kapatılacak mı?
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da bir benzeri daha yok! Oy kullanacak kişi sayısı 359 ilçeden fazla
SENDİKA
33 Kez Görüntülendi.
Kuruoğlu, "Neden Hür-Sen?" Sorusuna Cevap Verdi
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi