Kategoriler

kamudan.com

Siverek'te öğretmenlere feci dayak

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’ne bağlı Eğriçay Köyü’nde görev yapan 4 öğretmen kimliği belirsiz bir grubun sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan öğretmenlerin tedavisi ayakta yapılırken, güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Eğriçay Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri Coşkun Ünver, Serkan Bayhan, Durmuş Ahmet Ekinci ve Oktay Göktaş hafta sonu olması nedeniyle dün sabah saatlerinde ihtiyaçlarını almak üzere Siverek’e geldi. Gün boyu Siverek’te kalan 4 öğretmen, akşam saatlerinde otomobille köye dönmek üzere yola çıktı. İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Eğriçay Köyü’ne giden öğretmenler, saat 22.00 sıralarında Üçkuyu Köyü yakınlarında bir minibüsün yol ortasında durduğunu gördü. Kaza olduğunu sanarak otomobilden inen öğretmen minibüsün yanına giderken, yol kenarından aniden önlerine çıkan yüzleri poşu ile gizlenmiş 6-7 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Ellerinde bulunan sopalar ile öğretmenleri döven saldırganlar daha sonra yolu kestikleri minibüse binerek olay yerinden uzaklaştı. Neye uğradığını anlayamayan 4 öğretmen telefonla jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, hafif yaralı öğretmenleri Siverek Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ayakta tedavileri yapılan 4 öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, olayı duyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır ve çok sayıda öğretmen de hastaneye akın etti. Saldırganların kim olduğunu ve saldırı nedenini bilmediklerini söyleyen 4 öğretmen, jandarmaya da yaşadıklarını anlatıp şikayetçi oldu.

Jandarma, öğretmenlerin ifadesi doğrultusunda saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.


 

Yorumlar

earl hickey 13 Yıl Önce

yani bırak öğretmeni daha 2 ay önce şanlıurfa da ilçe milli eğitim müdürünü makamında kaymakamın üst katında tekme tokat,yumrukla dövdüler ne oldu? kim duydu? kim araştırdı? vay benim güzel ülkem vay ki ne vay.....

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
49 Kez Görüntülendi.
Türkiye sandık başına gitti: AKP'de büyük kan kaybı!
KÜLTÜR SANAT
24 Kez Görüntülendi.
Futbolun öykü on biri
HABERDE İNSAN
66 Kez Görüntülendi.
Türkiye'den ilginç seçim manzaraları
GENEL
29 Kez Görüntülendi.
Yerel seçimin 'en'leri belli oldu: En kısa oy pusulası 4 santimetre ile Şırnak'ta
POLİTİKA
33 Kez Görüntülendi.
Seçim yasakları başladı: Neleri kapsıyor?
EĞİTİM
79 Kez Görüntülendi.
Dünya sıralamasına giremeyen 197 üniversite kapatılacak mı?
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da bir benzeri daha yok! Oy kullanacak kişi sayısı 359 ilçeden fazla
SENDİKA
33 Kez Görüntülendi.
Kuruoğlu, "Neden Hür-Sen?" Sorusuna Cevap Verdi
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi