Kategoriler

kamudan.com

İnternete sansürü Gülen istemiş!

İnternete filtre uygulaması "İnternet 22 Ağustos'ta ölecek" haberiyle birlikte ülkenin gündemine oturdu. Gülenciler'in sitesinde ise 25 Nisan'da yayınlanan videoda, Gülen'in internet sansürü için çağrı yaptığı görülüyor.

Fethullah Gülen, tr.fgulen.com sitesinde 25 Nisan'da yayınlanan bir videoda, internete sansür konusunda konuşmuştu. 22 Şubat'ta çıkan kararla başlayan ve iki gündür ülkenin gündeminde olan internet sansürünü destekleyen konuşma videosunun ilgili bölümü şöyle:




Videoda Gülen şunları söylüyor:

"....Günümüzde bu bilgisayar oyunları filan, o internet kafeler filan oralarda olan şeyler, o mevzunun da böyle bağlayıcı kanunu kuralı yok ve insanlar da tahdit koyamıyorlar o mevzuda. Belli anahtarlarla sadece girilmesi gerekli olan yerlere girme gibi bir tahdit getiremiyorlar. Çok ciddi problemler oluşuyor. Bağışlayın gayri meşru çetleşmelerden alın da bu mevzuda fuhşiyata münkerata gitmeye kadar..."



 

Yorumlar

ABDULLAH MİHMANDAR 13 Yıl Önce

GÜZELİ,İYİYİ,DOĞRUYU KİMİN İSTEDİĞİ ÖNEMLİ Mİ? SANKİ HOCAEFENDİ KÖTÜ BİR ŞEY YAPMIŞ GİBİ HABERİ VERİYORSUNUZ.

Kartal 13 Yıl Önce

Bu işin altından çıkmasa şaşırırdım. Sayın Hocanın altında olmadığı Türkiyede hangi iş varki. Müdür sürgününden tutun da tüm kurumlardaki kadrolaşmaya, kendilerinden olmayana yapılan zulme kadar her işin altında Hoca var. Yapılacak bir şey yok, Allaha havale ettik.

Fenasi 13 Yıl Önce

Sayın Fethullah Gülen hocam çok doğru söylemiş. 11 Yaşında bir oğlum ve 6 yaşında bir kızım var. Televizyonu kapatsalar bilgisayarı açıyorlar, oyun alanları İstanbul'da çok kısıtlı.Geleceklerinden ciddi anlamda endişe ediyorum. Basit bir oyun dahi açsalar aynı sayfada erotik içerikli bir reklam çıkıyor. Aynı zamanda renkli renkli dönüp duran afilli kumar reklamları. Çocuklar bı ışıltıya kapılırsa ne olacak. Devletin vatandaşın canını, namusunu, malını koruduğu gibi ahlakını da korumalıdır. İnternet Amerikanın hem para kazandığı hem de kültürünü en kolay pazarladığı ortamdır. Lütfen evlatlarımızı bir Amerikalı gibi davranmadan önce koruyalım.

TÜRK VATANDAŞI 13 Yıl Önce

Yasaklarla yaşamaya alışmışız. Şu yasak bu yasak. yasakların birkısmı dnsel. bir kısmı toplumsal. bir kısmı yasal. bireye; dine, topluma ya da devlet yapısına dayanarak yasak getirmek safsatası... Ahh gerçeği görmek, hayat bugünden ve dündenibaret değil. çıplak ve bilgisiz doğuyoruz. kim yasakları koyup da bebeye öğreten? Hass..

ADNAN KORKMAZ 13 Yıl Önce

HOCAEFENDİ DOĞRUYU GERÇEĞİ SÖYLEMİŞ NE VAR BUNDA ANLAMADIM. BİNLERCE GENCİN İNTERNET ARACILIĞIYLA HAYATI KARARDI. BİNLERCE EŞ BİRBİRİNİ ALDATTIII. SINIRLAMA EN DOĞRU KARAR...

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
50 Kez Görüntülendi.
Türkiye sandık başına gitti: AKP'de büyük kan kaybı!
KÜLTÜR SANAT
24 Kez Görüntülendi.
Futbolun öykü on biri
HABERDE İNSAN
66 Kez Görüntülendi.
Türkiye'den ilginç seçim manzaraları
GENEL
29 Kez Görüntülendi.
Yerel seçimin 'en'leri belli oldu: En kısa oy pusulası 4 santimetre ile Şırnak'ta
POLİTİKA
33 Kez Görüntülendi.
Seçim yasakları başladı: Neleri kapsıyor?
EĞİTİM
79 Kez Görüntülendi.
Dünya sıralamasına giremeyen 197 üniversite kapatılacak mı?
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da bir benzeri daha yok! Oy kullanacak kişi sayısı 359 ilçeden fazla
SENDİKA
33 Kez Görüntülendi.
Kuruoğlu, "Neden Hür-Sen?" Sorusuna Cevap Verdi
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi