Kategoriler

kamudan.com

Başım dik, ağlayıp onları sevindirmem

Konvoya eşlik ederken uğradıkları silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru 34 yaşındaki Recep Şahin, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde güçlükle ayakta duran, ancak ağlamayan şehidin hemşire eşi Gülay Şahin, “Başım dik, ağlamadım, ağlamayacağım. Onları sevindirmeyeceğim, kurşun atanların elleri kırılsın” dedi. Şahin’in 6 yaşındaki oğlu Mustafa Burak ise annesi Gülay Şahin’e, ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutu göstererek, “Anne, babam bunun içinde mi?” diye sordu.

Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu da konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. İçişleri Bakanı Osman Güneş de törende yaptığı konuşmada, “Hain bir el bir tetik çekti ve bir evladımız şehit oldu. Bu saldırıyı yapanlar, ‘kaos olsun, halk öfkelensin, millet ayrıştırılsın ve bu vatan bölünsün’ istiyor. Böyle planlar çok defa yapıldı ama bu kahraman millet buna izin vermedi. Şehit polisimizin geride bıraktıkları bizim namus borcumuzdur. Biz, artık onların emrindeyiz, onlar bizim başımızın tacıdır” dedi. Kentte yaklaşık 10 bin kişi ellerinde bayraklarla ‘Kahrolsun PKK’, ve ‘Polise uzanan eller kırılsın’ sloganları atarak yürüdü, gıyabi cenaze namazı kıldı.



Yorumlar

NAZIM YILMAZ 13 Yıl Önce

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ. BU ŞEREFFSİZLERE VERİLECEK EN BÜYÜK CEVAP BUDUR.BİR KASTAMONULU BİR TÜRKİYELİ VE BİR TÜRK OLARAK BU ŞEREFSİZLER KARADENİZE DÖKÜLECEKTİR. ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE VE TÜM BEN TÜRKÜM DİYENLERİN BAŞI SAĞOLSUN.

Daha Fazla Haber
POLİTİKA
49 Kez Görüntülendi.
Türkiye sandık başına gitti: AKP'de büyük kan kaybı!
KÜLTÜR SANAT
24 Kez Görüntülendi.
Futbolun öykü on biri
HABERDE İNSAN
66 Kez Görüntülendi.
Türkiye'den ilginç seçim manzaraları
GENEL
29 Kez Görüntülendi.
Yerel seçimin 'en'leri belli oldu: En kısa oy pusulası 4 santimetre ile Şırnak'ta
POLİTİKA
33 Kez Görüntülendi.
Seçim yasakları başladı: Neleri kapsıyor?
EĞİTİM
79 Kez Görüntülendi.
Dünya sıralamasına giremeyen 197 üniversite kapatılacak mı?
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da bir benzeri daha yok! Oy kullanacak kişi sayısı 359 ilçeden fazla
SENDİKA
33 Kez Görüntülendi.
Kuruoğlu, "Neden Hür-Sen?" Sorusuna Cevap Verdi
EĞİTİM
27 Kez Görüntülendi.
1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi