2018 KPSS Sonuçları Açıklandı mı? Memur Alımları ne zaman?

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan memur alımları milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. 

2018 KPSS Sonuçları Açıklandı mı? Memur Alımları ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde kadro ihdası sağlanan DİB' e ek olarak, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için yayımlanan ihdas da adayların merakının artmasına neden oldu. 2018 sene sonlarına doğru hızla yaklaşırken KPSS puanlarıyla yapılabilecek memur alımları ve mevcuttaki ilanlar adaylar tarafından yoğun ilgi gördü. 

İŞKUR aracılığıyla 50 bin personel alımı yapılıyor

İŞKUR hem özel sektör hem de kamu grubu alımlarını yapmaya devam ediyor. Çok sayıda pozisyon için KPSS şartsız ilanların yanı sıra, en az lise mezunu adayların da başvurabileceği çok sayıda ilan bulunuyor. 

50 bin kişilik personel alım ilanı yayımlayan İŞKUR' un yeni hedefin de 2 milyon istihdam olduğu söyleniyor. Bu konuda anlaşılacağı üzere, sene içerisinde İŞKUR aracılığıyla çok sayıda yeni personel alım ilanı yayımlanacaktır. 

DİB 6100 kadro ihdası sağlanacak

Resmi Gazete' de geçtiğimiz günler itibariyle yayımlanan kadro ihdası sonrasında adayların merakla beklediği süreç gündeme yansımış oldu. 

10 Bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi

Resmi Gazete' de 13.11.2018 tarihinde yayımlanan kararname dahilinde Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için 10 bin kişilik kadro ihdası sağlandı ve müjdeli haber kamuoyuna yansıdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER