Sağlık Bakanlığı duyurdu. KPSS’siz personel alınıyor

Sağlık Bakanlığı 2022 KPSS’siz personel alımı başladı. Sağlık Bakanlığı çağrı merkezi hattı olan ALO 182 (MHRS) hattı için 3 ilde personel alımı yapılıyor. Alım yapılan iller ve başvuru detayları haberimizde..

Sağlık Bakanlığı duyurdu. KPSS’siz personel alınıyor

Son dönemlerde iş arayan vatandaşların büyük bir kısmı öncelikle kamu kurumlarının KPSS’li ve KPSS’siz yayımladığı personel alım ilanlarını takip ediyor. Sağlık Bakanlığı 2022 KPSS’siz personel alımı başladı. 

Kamu kurumlarından en çok Sağlık Bakanlığı’nın personel alım ilanları takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı’nın çağrı merkezi ayağı olan AssisTT firması, resmi web sayfası üzerinden MHRS projesi için 3 ilde personel alımına başlandığını duyurdu. Başvurular için adaylarda aranan şartlar ve detaylar da ayrıca aktarıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı 2022 personel alımı hangi illerde başladı?

KPSS ŞARTI YOK

Sağlık Bakanlığı’na bağlı MHRS (ALO 182) hattında çalışmak isteyenler için sınav KPSS şartının aranmadığı belirtildi. Firma adayları istihdam ederken klavye sınavı yapıyor. Alımların şu an için Erzurum, Rize ve Adıyaman illeri için geçerli olacağı açıklandı.

MHRS (ALO 182) PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI

6 aylık performans ortalaması çalışılan alt birimin performans ortalamasının üzerindeyse,

Son 1 yıl içerisinde tutanak almadıysan

Lisans mezunysan (en az 1 yıl Alo 182 (MHRS) asistan tecrübesi)

Ön lisans mezunsan (en az 2 yıl Alo 182 (MHRS) asistan tecrübesi)

YENİÇAĞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER