Karne Hediyesi Milli Takım Kitabı

Eğlenceli Bilgi serisinden çıkan Milli Takım kitabı Avrupa Şampiyonası öncesinde çocuklar için iyi bir karne hediyesi olacak gibi görünüyor.

Karne Hediyesi Milli Takım Kitabı

Milli Takımımızın da yer alacağı Avrupa Futbol Şampiyonasına sayılı günler kala Timaş Eğlenceli Bilgi’den Milli Takım kitabı çıktı. Güncellenmiş yeni baskısının yapıldığı kitap Milli Takımın 98 yıllık tarihini anlatırken, bunu eğlenceli bir dil ve karikatürler eşliğinde yapıyor. Yaz tatili öncesinde öğrencilere karne hediyesi vermek isteyen veliler ve öğretmenler için hayli ideal bir tercih gibi görünen kitap, eğlendirirken öğreten, öğretirken sevdiren bir içeriğe sahip.

“Türkistan bozkırlarındaki atalarımızın “tepük” dedikleri oyunu, futbolun Türkiye’ye ne zaman ve nasıl geldiğini, ilk millî maçımızı hangi ülkeyle oynadığımızı, dünya kupasına kaç kere katıldığımızı öğrenmeye hazır mısınız?

Bu kitapta, Türkiye’de futbolun yaşadığı gelişimi; katıldığımız turnuvalarda elde edilen başarıları, son dakikalarda attığımız golleri, yaşadığımız şerefli mağlubiyetleri, millî futbolcularımızın hayatını heyecanla okuyacaksınız!

Millî Takımın attığı her golle sevinecek, aldığı her galibiyetle coşacaksınız!

98 yıllık bir Millî Takım serüveni hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER