ATANAMAYAN ÖĞRETMEN KENDİNİ VURDU ...

Sinop'ta atanamayan 35 yaşında ki öğretmen adayı bayan girdiği psikolojik bunalımdan kurtulamayarak av tüfeğiyle intihar etti.

ATANAMAYAN ÖĞRETMEN KENDİNİ VURDU ...
Sinop'ta girdiği psikolojik bunalımdan kurtulamayan 35 yaşında ki kimya öğretmeni adayı bayan av tüfeğiyle kendini vurdu.

Olay saat 14:30 sıralarında kent merkezi Derviş Sarabil Caddesi'nde ki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye psikolojik bunalıma giren Gamze Filiz Aslan adlı bayan kendini av tüfeği ile çenesinden vurarak yaşamına son verdi. Aslan'ın cenazesi Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılması ardından, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurum'na gönderildi.  

Aslan'ın intihar ettiği sırada ailesinin dışarıda olduğu evde yatalak anneannesinin bulunduğu öğrenildi.

Aslan'ın geçtiğimiz yıllarda İstanbul’da bir özel dershanede görev yaptığı ancak daha sonra işten çıkartıldığı için memleketi Sinop’a gelerek KPSS’ye çalıştığı öğrenildi. Gamze Aslan'ın kimya öğretmeni olduğu ve atanamadığı için intihar ettiği öne sürülüyor. 

2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu olan Aslan'ın, 2013 yılı KPSS puanının 57.33,682 olduğu, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da ki illeri tencih ettiği ancak atanamadığı kaydedildi

vitrinhaber.com
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
duran
duran - 10 yıl Önce

yazıklar olsun bu iktidara..

işsiz öğretmen
işsiz öğretmen - 10 yıl Önce

yazıklar olsun bu hale getirenlere

SIRADAKİ HABER