ÖĞRETMENE 505 LİRA PROMOSYON ÖDENECEK

Öğretmenlere 505 lira promosyon ödenecek.Öğretmenlerin maaş ödemesi ve promosyonları için Ziraat Bankası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 3 yıllık anlaşma imzalandı.

ÖĞRETMENE 505 LİRA PROMOSYON ÖDENECEK
Balıkesir’in Edremit ilçesinde öğretmenlerin maaş ödemesi ve promosyonları için Ziraat Bankası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 3 yıllık anlaşma imzalandı.
 
Bin 378 eğitimcinin bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan ve maaşlarını kurumdan alan tüm personelin maaş ve diğer ücretlerinin banka aracılığıyla ödenmesi için Ziraat Bankası ile 3 yıllık protokol imzalandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, daha önce Ziraat Bankası ile yapılan sözleşme süresinin Şubat ayında dolması üzerine, önce ilgili mevzuata göre gerekli komisyon kuruldu ve ilçede şubesi bulunan bankalarla gerekli görüşmeler yapıldı. Çalışanlara ödenecek promosyon için teklifler alındı ve en uygun teklifi veren Ziraat Bankası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yeniden 3 yıllık süre için Maaş Ödeme Protokolü imzalandı. 
 
 
İmzalanan protokol ile maaşların Ziraat Bankası aracılığıyla ödenmesi karşılığında, ilçede halen görev yapan ve maaşını kurumdan alan her personele banka tarafından 505 TL promosyon ödenmesi kararlaştırıldı. Ödenecek promosyonların, Şubat ayı içerisinde bir defada tüm personelin hesaplarına Banka tarafından yatırılacağı duyuruldu. Üç yıllık sözleşme süresi içerisinde kurumumuzdan ayrılan personelden promosyon iadesi istenmeyeceği, ancak ilçedeki kurumlara dışardan atama, nakil, izin dönüşü gibi sonradan gelecek tüm personelin çalışacakları süreyle orantılı olarak aynı miktardaki promosyondan yararlanacağı bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
pak öğr
pak öğr - 10 yıl Önce

kardeşim nasıl haber bu.. görende tüm öğretmenlere para verecekler sanacak.. düzgün başlık atmayı beceremiyorsanız haber de yapmayın..

SIRADAKİ HABER