OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÖĞRETMEN OLDU !

Olimpiyat Şampiyonu Öğretmen Oldu

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÖĞRETMEN OLDU !
Londra Olimpiyatları'nda, kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanan milli atlet Aslı Çakır Alptekin, beden eğitimi öğretmeni oldu. Alptekin, Kütahya'daki okulda, öğrenciler tarafından çiçeklerle  karşılandı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve SporYüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan milli atlet, MilliEğitim Bakanlığı'nca  gerçekleştirilen öğretmen atamalarında, Kütahya Büyük Saka Mahallesi'ndeki Saka Ortaokulu'nda görevlendirildi.

''Bir an önce derslere başlamak istiyorum''
Alptekin, sınıfta yaptığı açıklamada, okulda çok hoşkarşılandığını belirterek, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekküretti.
Sınıfa girince ilkokul 4'üncü sınıfta öğrenim gördüğügünlere döndüğünü ifade eden Alptekin, şöyle konuştu:
''Ortaokulda en çok ilgi duyduğum, örnek aldığım öğretmen,beden eğitimi öğretmenimdi. Bizi koşturacak, bize top oynatacak diye çok mutluolurdum. Bizi ilk, beden eğitimi öğretmenlerimiz yetiştirdi ve yeteneklerimiziönce onlar ortaya çıkardı. Ben de kendim gibi sporcular çıkarmak istiyorum.Okulu çok beğendim, çok hoşuma gitti ve yarışta koşacakmışım gibi çokheyecanlıyım. Bir an önce derslere başlamak istiyorum. İlk işim öğrencilerimletanışmak olacak. Daha sonra okulda atletizm takımı kurup başarılar elde ederek,Saka Ortaokulu'nun adını sadece Kütahya'ya değil tüm Türkiye'ye duyurmak istiyorum.''
Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
elif turkmen
elif turkmen - 12 yıl Önce

bence ASLI CAKIR ALPTEKIN muhtesem bir oyuncu . Yarin okulumuza gelecek oley.

SIRADAKİ HABER