POLİSE ZAM MI GELİYOR?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç;"Mesai gözetmeksizin çalışan emniyet personeli polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız.

POLİSE ZAM MI GELİYOR?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç;"Mesai gözetmeksizin çalışan emniyet personeli polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum" diyerek polislere müjdeyi verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, emekli polislerin maaşlarının yükseltilmesi konusunda da çalışmaların olduğunu," Polislerin maaşlarında geçmişte yapılan iyileştirmeye rağmen yaptıkları işe uygun ücretin alınmadığını, "Emniyet mensuplarımız için yaptıklarımıza ilaveten çok daha iyileştirmeler yapacağız" dedi.

Arınç;"Polislerimiz için mesai mefhumu yok. Çocuklarının yüzlerini göremiyorlar. Sizin huzurlu yaşamanız ve suç işlenmemesi için kendi hayatını ortaya koyuyor. Büyük fedakarlıkla çalışıyor. Biz de bu fedakarlığı karşılıksız bırakmayacağız. Çalışan polislerimizin maaşlarında iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Emekli polislerin de maaşlarının yükseltilmesi konusunda çalışmalarımız var. Emekli oldukları zaman da maaşlarının yarısından fazlası gider. Maaşlarının yükseltilmesi, tazminatlarının belki maaşlarına dahil edilmesi konusunda çalışmalarımız var."ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
BÜYÜK ANADOLU
BÜYÜK ANADOLU - 10 yıl Önce

PARELEL OLANA YOK...AŞ KENAR OLANLARA VAR..

ibrahim İSMAİL
ibrahim İSMAİL - 10 yıl Önce

seçimden sonra tık yok ne iş :))) bakalım 10 nisanda bir tıkırtı olacakmı, çalışmalarda sona yaklaşıldı diye bir açıklama yapılır, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, genel seçimler falan da geçtikten sonra.....fakirin ekmeği bir umut misali, bekleyip göreceğiz...

İLYAS POLAT
İLYAS POLAT - 10 yıl Önce

ÇALIŞTIĞIM SÜREDE,EMEKLİ OLDUKDAN SONRADA HEP **İYİYLEŞTİRME YAPILACAK* YORUMLARINI DİNLEDİM..AMA HİÇ OLMADI..SAYGILAR..

fehmi başer
fehmi başer - 10 yıl Önce

her 10 nisanda bunları duyduk, bir kaç gün sonra unutulur gider , sakın umutlanmayın

muharrem solmaz
muharrem solmaz - 10 yıl Önce

sayın bakanım nağduruz 1400 tl maaşla geçim cok zor emekli polis memuruyum müjdeli haberinizibekliyoruz saygılar

gürsel alpsoy
gürsel alpsoy - 10 yıl Önce

öncelik emekli meslektaşlarımıza gerçekten zor durumdalar

Emekli Polis,
Emekli Polis, - 10 yıl Önce

Sayın B.Arınç sizinde kamu emeklisi bir babanın çocuğu olduğunuzu,rahmetli babanızın ölümünden sonra aile reisliğinin sizde olduğunu,sabah kahvaltısında tarafına düşen 6-7 zeytini kardeşlerine verdiğini ağlayarak bu milletin önünde anlattın,seçimlerden öncede polislerle ilgili bi şeyler söylediniz.Ne oldu acaba.

POliS MEMURU
POliS MEMURU - 9 yıl Önce

HER SEÇIMDEN ONCE BIZLERE BU VAADLER VERILMIS VE BIRSEY YAPILMAMISTIR BU DEFA BU YALANLARA INANMAYACAGIZ SECIMDEN ONCE SOMUT BIRSEYLER GORMEDIKCE SAHSI OLARAK KESINLIKLE OY VERMEYECEGIM AILEMEDE VERDIRMEYECEGIM.SAMIMIYET FIILIYATTA BELLI OLUR .diger arkadaslariminda dusuncemi degerlendirmesini istiyofum


SIRADAKİ HABER