ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLERE MEMUR KADROSU MÜJDESİ

Üniversiteli işçiler son durum

ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLERE MEMUR KADROSU  MÜJDESİ
Üniversiteli işçiler son durum- Torba Yasa 2014 maddeleri/30.01.2014. Üniversiteli işçiler kamu kadrosuna geçirilecek mi? Üniversiteli işçilerin kamu kadrosu. Üniversiteli işçiler kadro son dakika 31/01/2014.
 
Üniversiteli işçiler son durum- Torba Yasa 2014 maddeleri/30.01.2014. Üniversiteli işçiler kamu kadrosuna geçirilecek mi? Üniversiteli işçilerin kamu kadrosu. Üniversiteli işçiler kadro son dakika 31/01/2014.
 
Kamu kurumlarında işçi kadrosunda görev yapan üniversite mezunu çalışanları konusunun da Başbakan'a sunulan dosyalar arasında olduğunu belirten Tonbul, "Bu konuda da Sayın Başbakan hangi kurumda ne kadar bu statüde çalışan olduğu konusunda bilgi istedi. Biz de hazırlayıp sunacağız" diye konuştu.
 
Torba Yasa 2014 maddeleri/30.01.2014. Üniversiteli işçiler kamu kadrosuna geçirilecek mi? Üniversiteli işçilerin kamu kadrosu. Üniversiteli işçiler kadro son dakika 31/01/2014.
 
ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLER BÖYLE MEMUR KADROSUNA GEÇECEK!
 
Bu arada bazı meslek sahiplerinin ayrı tutulduğu yönündeki söylentileri de cevaplandıran Tonbul, şunları söyledi: "Bizim bu tür bir ayrım yaptığımız yok. Her üniversite mezununun memurluğa geçmesi diye de bir şey söz konusu değil. Sadece 2 yıllık ya da 4 yıllık üniversite bitirmiş işçi kadrosunda olup ta memur görevi yapan arkadaşların statülerinin değişmesiyle ilgili bir talep var." Tonbul, akademisyenlere zam konusunda da iki ayrı çalışmanın sürdüğünü belirterek, şöyle devam etti: "Bu konuda Çalışma ve Maliye Bakanlığı'nda YÖK'le birlikte yürütülen iki ayrı çalışma var. Bunlar bitince birleştirilerek netice alınacak."
Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
elfbeyi
elfbeyi - 10 yıl Önce

Bizler tüm kamu kurum ve kuruluşlarda 4857 sayılı iş kanununa göre Kadrolu çalışan“ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞÇİLERİZ”.Kurumlarımızda BİRLİKTE çalıştığımız,Memur ve Sözleşmeli Memur arkadaşlarımız gibi,Üniversite mezunu olmamıza ve onlar gibi fiili olarak kamu hizmetlerinin gerektirdiği,asli ve sürekli görevlerde çalışmamıza rağmenstatümüz farklıdır.Çalıştığımız kurumlarda birçoğumuz 657 işi yapmakla birlikte,Unvansız ( vasıfsız ) işçi statüsünde değerlendirilen biz üniversite mezunları,nakil, tayin gibi memur özlük haklarından,faydalanamamaktayız.Senelerden beri süre gelen mağduriyetimizi giderilmesi ve eşit işe eşit hak istiyoruz.

Köksal UZUN
Köksal UZUN - 10 yıl Önce

Mutluluğumu ifade etmek isterim Üniversiteyi bitireli 21 yıl oldu evlendik çoluğa çocuğa karıştık bizim gibi Teknik sınıftaki üniversite mezunlarının 657 geçmesinde tam anlamınla mutlu olamadım çünkü bende üniversite mezunuyum vede öksüz olarak Annem okuttu nelikle yapılan çalışmalara emeği geçen tüm arkadaşlarıma başta olmak üzere tüm Devlet büyüklerinede sevgi ve saygılarımı sunar özellikle canım uğruna feda dediğim Başbakanımın ellerinden öperim o işini bilir diyor Ülkemizi güvenilir ellerde olduğunu birdaha belirterekten herkeze Allah a emanet ediyorum.

h ali bicer
h ali bicer - 10 yıl Önce

memur olmak kolaymı torpil bul işçi ol ondan sonra memur ol olmaz kpps giripte atama bekleyenlerin hakkı ne olacak

Sedat
Sedat - 10 yıl Önce

Arkadaslar bilgisi olan varnı.kamu bankalarında çalışan üniversite mezunlarını kapsıyormu

Sedat
Sedat - 10 yıl Önce

Kamu bankalarında çalışan 4857 ye tabi Üniversitesi mezunları dahılmi

rabia billur
rabia billur - 10 yıl Önce

bence işçiler memur olursa devlet kazanır. işçiler en az 3bin lira maaş alıyor ama memur olurlarsa mezuniyetlerine göre bu maai 1.650 lira ile 2800 arasında değişecek. memur olurlarsa fazla bir harcama olmayacak. yevmiyesi 150 lira olan işçi var, hakları daha iyi ben olsam işçi olarak kalırdım. ama eş ve aile durumu tayini olmak için memur olmak güzel birşey

FATMA BİLGİ
FATMA BİLGİ - 10 yıl Önce

OKUL AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN UZUN YILLARDIR DEVLETİN KURUMU OLAN OKULLARDA ÇALIŞTIRILAN ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞÇİLEREDE KADRO VARMI? KADRO VERMEZLERSE ÇOK HAKSIZLIK OLACAK.

sevil
sevil - 10 yıl Önce

ACABA BU KAPSAMA KAMU İKTİSADİ İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN SSKLI İŞÇİLERDE DAHİLMİ?


SIRADAKİ HABER