YEMEK YERİNE KİTAP

Büro Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Eyyüp AKBULUT, Bursa Şubesince düzenlenen “Bir kitap seç, sendikan hediye etsin” kampanyası hakkında bir açıklama yaptı.

YEMEK YERİNE KİTAP
“Filistinde ve diğer bazı ülkelerde yaşanan olayları da göz önüne alarak Büro Memur-Sen Bursa Şube Başkanlığı olarak bir gelenek haline getirdiğimiz iftar programlarını iptal ederek daha kalıcı ve anlamlı bir hizmet yapmak istedik.
‘Yemek yerine Kitap’
Ülke olarak okuma yazma bilen nüfus oranımızın artmasına rağmen kitap okuma oranlarında büyük bir düşüş yaşanmakta ve bu alanda birçok ülkenin gerisinde kalmaktayız. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle birlikte artan bilgisayar bağımlılığı bizleri büyük ölçüde kitaplardan uzaklaştırdı. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte bilgiye ulaşmanın kolaylaşmasına karşın bilgi karmaşasının arttığı günümüzde, kitaplar hâlâ bilginin en doğru ve en temel kaynağı, insanların en iyi dostu olma özelliğini muhafaza etmektedir. Kitap okuma alışkanlığını kazanmış ve kitaplarla olan dostluğunu koparmamış olanlar iyi bilirler ki, kitapların manevi hazzı ve sıcaklığı bilgisayar ekranlarında bulunmamaktadır.
 Büro ve Bankacılık hizmet kolunda Genel Yetkili Sendika olan Büro Memur-Sen, Bursa ilimizde de 1300 üye ile yetkiyi elinde bulundurmaktadır. Büro Memur-Sen Bursa Şubesi olarak üyelerimize sunduğumuz Kültür Faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek bir kitap kampanyası başlatmış bulunuyoruz. ‘Kitabını Seç, Sendikan Hediye Etsin’ kampanyası kapsamında üyelerimizin seçtiği bir kitabı sendika olarak kendilerine hediye ediyoruz.
Toplamda 1300 kitabın hediye edileceği bu büyük kampanya sendikacılık tarihinde de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kampanyamıza yoğun ilgi gösteren üyelerimize teşekkür ediyor ve tüm Büro Memur-Sen ailesine hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.
 
Eyyüp AKBULUT
Şube Başkanı
 
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER