MAARİF MÜFETİŞLERİ YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

MEB Maarif Müfettişlerinin 2015 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzunu Yayımladı.

MAARİF MÜFETİŞLERİ YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce Maarif Müfettişlerinin 2015 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu yayımlandı.


Maarif Müfettişlerinin 2015 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzunda yer alan bilgilere göre 8 yıl ve daha fazla süre ile görev yapanları yer değiştirmelerine esas olan illerin ihtiyaç listelerini gösteren tabloyu yayınladı. Hangi ilde ne kadar ihtiyaç bulunduğunu gösterir tabloyu aşağıdaki linkimizden indirebilirsiniz.


Bulundukları ilde kesintisiz sekiz yıl süre ile görev yapanların yer değiştirmeleri. Bulundukları ilde 1 Eylül 2015 tarihi itibarıyla kesintisiz sekiz yıl ve daha fazla süre ile görev yapanlar, yer değiştirme başvurularında otuz il tercihinde bulunabileceklerdir. Tercihlerine atanamayanlar ile başvuruda bulunmayanlar, bulundukları hizmet bölgesindeki illerden birine Bakanlıkça re’sen atanacaklardır.


Yer değiştirme isteğinde bulunacak müfettişler; başvurular başlamadan önce MEBBİS e-Personel Modülündeki kimlik, öğrenim durumu, hizmet akışı, hizmet puanı ve benzeri bilgilerinde eksiklik ya da yanlışlık olması durumunda düzeltmeye esas belgeleriyle birlikte yazılı olarak maarif müfettişleri başkanlıklarına başvuracaklardır.


Başkanlıklarca özlük birimi aracılığıyla gerekli düzeltmelerin MEBBİS modülü üzerinde yapılması sağlanacaktır. Başvuru yaptıktan sonra bilgilerinde düzeltme yapanların başvuruları reddedilecek, yeniden başvuru yapmaları ve başvurularını kaydetmeleri sağlanacaktır.


 

Maarif Müfettişlerinin 2015 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu İçin Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER