MEB OKUL YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME KILAVUZU YAYINLIYOR

MEB okul yöneticilerini görevlendirme yönetmeliğini yayımladı fakat sorunlar bitmiyor. yönetici görevlendirmede Onlarca sorun sorun var bu sorunların çözümü ve gereksiz yazışmalara sebebiyet vermemek için, ayrıca atama birliğini yurt genelinde sağlamak amacıyla MEB Okul idarecileri görevlendirme kılavuzu yayınlıyor.

MEB OKUL YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME KILAVUZU YAYINLIYOR
Eğitim Bir Sen MEB' e tereddüt edilen konuların açıklığa kavuşturulmasını istedi.
MEB, okul idarecilerin Dört yıl hesaplanması ve sınav puanı ataması ile idareci olanlar başta olmak üzere, MEB'in bir çok konuyu açıklığa kavuşturulması istendi.   13 haziran da okul idarecilerin  dört yılını dolduran  bütün idarecilerin görevlerinin sonlanması nedeniyle hesaplamalarda bazı tereddütlerin ve muğlak olan konuların açıklığa kavuşturulması zaruretinin ortaya çıkmış olması, bu nedenle hesaplamalarda  hataların yapılmaması, mağduriyetlerin yaşanmaması için, Eğitim Bir Sen, MEB' e tereddüt edilen konuların açıklığa kavuşturulmasını yazı ile istedi istedi.
Bu hafta MEB Okul Yöneticilerini Görevlendirme takvimini ve tereddüt edilen konuları açıklığa kavuşturacak olan,  Yönetici görevlendirme kılavuzunu bu hafta yayınlayacağı ifade ediliyor.
Dört yılını dolduran idarecilerin ilçe komisyonlarca değerlendirilmesi ve okul idarecilerini puanlamasını yapacak öğretmenlerin de okul idarelerince belirlenmesi bu hafta yapılması gerekiyor

Kaynak: kmu.tv.tr

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER