Kuruoğlu: Öğretmenlik Meslek Kanunu Geri Çekilmelidir

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Öğretmenlik Meslek Kanununun geri çekilmesi gerektiğini ifade etti.

Kuruoğlu: Öğretmenlik Meslek Kanunu Geri Çekilmelidir

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Öğretmenlik Meslek Kanununun geri çekilmesi gerektiğini ifade etti. Kuruoğlu'nun açıklaması şu şekilde: 

ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU GERİ ÇEKİLMELİDİR.

Hürriyetçi Eğitim Sen’in Eğitim Hizmet Kolu Sendikalarına Çağrısıdır.

Ülkemizin kamu çalışanları içerisinde çalışan sayısı itibariyle çoğunluğu teşkil eden öğretmenlerimizin yıllardır beklediği Öğretmen Meslek Kanunu, TBMM genel kurulunda görüşülmek üzeredir. Eğitim kamuoyunda ve istisnasız sendikaların tamamı nezdinde kanun hakkında yükselen seslere bakıldığında bu haliyle kanunlaşması durumunda beklentileri karşılaması mümkün değildir. Hürriyetçi Eğitim Sen olarak ülkenin eğitim hizmet kolundaki sendikalarının Başkanlarını siyasi ve sendikal kaygıları bir kenara bırakarak öğretmenlerimiz adına meclis önünde konuyla alakalı tek ses olmaya davet ediyoruz. Önerimiz bu haliyle bir tane bile öğretmeni memnun etmekten uzak Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun genel kuruldan geri çekilerek eğitim paydaşları ve tüm sendika temsilcileri ile yeniden hazırlanmasıdır. Başımızın tacı öğretmenlerimiz bu birlikteliği haketmektedir. Kamuoyuna saygıyla.

           Levent Kuruoğlu

Hürriyetçi Eğitim Sen Başkanı

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yahya
Yahya - 2 yıl Önce

İşte Başkan işte sendika ....

SIRADAKİ HABER