Öğretmene öğrencinin ailesi taşla saldırdı!

Diyarbakır'daki Yaprakbaşı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Mehmet Gümüş, bir öğrencinin uygunsuz davranışları üzerine ailesini okula davet etti. Ancak aile bireyleri ellerindeki taşlarla öğretmene saldırdı. Sağlık ekibi, öğretmen Gümüş’ün başına dikiş attı. Mehmet Gümüş, Aşağıkonak Köyü Karakolu’na giderek aileden şikayetçi oldu.

Öğretmene öğrencinin ailesi taşla saldırdı!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Yaprakbaşı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Gümüş, öğrencisi C.T.'nin arkadaşlarının eşyalarını izinsiz alıp bunu alışkanlık edinmesi, akranlarına şiddet uygulaması ve okulda sorumsuz davranışlarda bulunması üzerine ailesine bilgi verdi.

Ancak öğrencisinin davranışlarında herhangi bir olumlu gelişme yaşanmayınca Gümüş, ailesini okula davet etti. Öğrencinin annesi D.T., diğer çocukları Y.T., (20) ve E.T. (24) okula gelip, müdür odasında öğretmen Mehmet Gümüş ile görüşerek çay içti. Bir süre sonra ‘İşimiz var’ diyerek dışarı çıkan aile bireyleri, geri dönüp kapıyı kapatarak ellerindeki taşlarla öğretmen Gümüş’e saldırdı. 6055067.jpgBaşından yaralanan Mehmet Gümüş’ü öğretmen arkadaşları kurtararak odadan çıkardı. Gümüş’ün yaralı halde odadan çıkışı okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Okul yönetiminin çağırdığı sağlık ekibi, öğretmen Gümüş’ün başına dikiş attı. Mehmet Gümüş, Aşağıkonak Köyü Karakolu’na giderek aileden şikayetçi oldu.

KARAR GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER