Öğretmenlerin 2018 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İhtiyaç Listeleri

Tüm İllerde Öğretmenlerin 2018 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İhtiyaç Listeleri...

Öğretmenlerin 2018 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İhtiyaç Listeleri

Öğretmenlerin 2018 yılı il içi yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında alınacak; sonuçlar en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar ilan edilecek. İl milli eğitim müdürlükleri tarafından münhal kadrolar duyuruya çıkmaya başladı.
Hizmet alanı 4, 5, 6 olan eğitim kurumları zorunlu hizmet alanıdır

Eğitim kurumlarına görevli öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları elektronik ortamda yapılacak. Öğretmen ihtiyaç listeleri il milli eğitim müdürlüklerince bilgi amaçlı yayımlanmakta.  Bir okuldan başka bir okula tercih yapan mevcuttaki öğretmenin tercihlerindeki kurumlardan birine atanması sonucunda kadrosunun boşalması sebebiyle, boşalan kadrodaki bu okulu tercih eden en yüksek puanlı kişi o kişinin yerine atanabilmekte. Bu sebeple il içi tercih işlemlerinde ihtiyaç olup olmamasına bakılmaksızın alanında norm bulunan tüm kurumlar tercih edilebilmekte. İl içi atamalar eş zamanlı yapılmakta. İhtiyaç listesinde eğitim kurumlarının hizmet bölgesi ve hizmet alanları da görülmekte.

22-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan başvurular bugün başlayacak olmasına rağmen henüz  79 il münhal kadroları ilan etti. Geriye kalan 2 ilin münhal kadroları ilan edip etmeyeceği merak konusu.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri 2018 yılı il içi atama münhal kadrolarını;

İLAN EDEN İLLER:

İLAN ETMEYEN İLLER:

  • Ardahan TIKLAYIN
  • Bayburt TIKLAYIN
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 04:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER