AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den Ekşi Sözlük çıkışı: Kapalı kalacak

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük ile ilgili “'Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır” dedi.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den Ekşi Sözlük çıkışı: Kapalı kalacak

AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Mücahit Birinci, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından dün akşam erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük’e ilişkin yaptığı açıklamada, "Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır” dedi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirdi. Kararın belirtildiği açıklamada, “eksisozluk.com 21/02/2023 tarihli ve 490.05.01.2023.-10029 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişime engellenmiştir” denildi.

Ancak Ekşi Sözlük, erişim engeli kararının neden alındığını bilmiyor ve bu nedenle karara itirazda bulunamıyor.

AKP'li Birinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekşi Sözlük'e getirilen erişim engeline ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Birinci, paylaşımında şunlara yer verdi:

“Ekşi Sözlük kapanmasın, bana da çok hakaret var, ama özgürlüktür diyen siyasetçiler, münhasıran kendilerine sövdürdükleri özel mecralarını açabilirler. Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır."

Birinci, daha sonra yaptığı başka bir gönderide, ‘mecra kapalı kalacaktır’ ifadesinin ‘temenni ve inanç’ olduğunu öne sürdü:

“Yargı yerine karar vermiyoruz süfli herifler. Çarpıtmayın! Temenni ve inancımızı ifade ediyoruz"

BirGün Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER