Akşener 'Benim için Silivri soğuk değil' diyerek Erdoğan'a tepki gösterdi: Bunlara pabuç bırakmam

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "İYİ Parti'nin Başkanı çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Beni kendinle de uğraştırma." sözlerine tepki gösterdi. "Benim için Silivri soğuk değil" diyen Akşener, "Ben bunlara pabuç bırakmam." ifadelerini kullandı.

Akşener 'Benim için Silivri soğuk değil' diyerek Erdoğan'a tepki gösterdi: Bunlara pabuç bırakmam

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Deprem bölgesinde yeni konutların temellerini attık, atmaya devam ediyoruz. İYİ Parti'nin Başkanı çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Beni kendinle uğraştırma." sözlerine tepki gösterdi. “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdidi değil, bu beni üçüncü tehdidi” diyen Akşener, "Benim için Silivri soğuk değil. Ben bunlara pabuç bırakmam." diye konuştu.

Akşener'in açıklamaları şöyle;

"Sayın Erdoğan'ın beni tehdidinin üçüncüsü bu. 31 Mart seçimlerinde bu bayanı hapse gönderirim dedi. Ben de elime çantayı hazırladım, buyur bilader dedim. Birinci tehdit buydu. İkincisi, Rize'de ey gelin hanım görürsün gününü dedi, Rize'de bir sürü yanlış iş oldu. Bunlar iyi günlerin demişti bu ikinci tehditti. Şimdi de beni kendinle uğraştırma diyor.

Diyorum ki, Recep Bey neden bu kadar sinirlisin? Devr-i iktidarında namusuma şerefime sahibi olduğunuz televizyon kanalından iftira atıldı, bununla ilgili mücadele ettim sen beni aradın gereğini yapacağını söyledin. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi senin mahkemelerinde beraat etti. Devri iktidarında evim basıldı. Basanların tamamı beraat etti. Benim için Silivri soğuk değil. Papatya çayına devam."

KARAR 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER