Akşener'den Soylu'ya yanıt: Kazandığımız takdirde darbe olacakmış hadi oradan be!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Akşener, Soylu'nun '14 Mayıs siyasi darbe girişimidir' sözlerine yanıt vererek, Hadi oradan be! AK Parti paydaşlarının yöneticilerin yaptığı açıklamalar bu ülkeye yönelik çok büyük tehdittir" dedi.

Akşener'den Soylu'ya yanıt: Kazandığımız takdirde darbe olacakmış hadi oradan be!

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Akşener AK Partili bakanların söylemlerine cevap verdi. Bekir Bozdağ için "Biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış diyor. 8 sene o meclisi yönettim senin kadar cıvık FETÖ övücüsü görmedim. Herkese fırça FETÖ'ye övgü. Bilmesem kandıracak FETÖ övgüsü yapıyor" sözleriyle eleştirdi.

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da siyasi darbe girişimleridir. Bu kadar açık ve nettir. 14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir. Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların 14 Mayıs'ta her birini bir araya getirerek oluşturulabilecek darbe girişimidir" sözlerini hatırlatan Akşener sert cevaplar verdi. Akşener Soylu'ya yönelik, "14 Mayıs akşamı kazandığımız takdirde darbe olacakmış hadi oradan be. Türkiye'nin güvenliğinden sorumlu olan bunu konuşuyorsa eğer. Bu ülkenin insanları her bir evladı AK Partiye oy veren de dahil has evladıdır.. Ama AK Parti paydaşlarının yöneticilerin yaptığı açıklamalar bu ülkeye yönelik çok büyük tehdittir" şeklinde konuştu.

Meral Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

Bunların hepsini 14 Mayıs'ta attaya göndereceğiz. Gençlerin yaşayamam dediği ülkeyi inşa edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu'na bir oy, bir oy da Meral'e. Yani İYİ Parti'ye vereceksiniz. Tertemiz helal oylarınızla İyi Parti'ye geleceksiniz. İYİ Parti'yi kurdunuz pek çok eziyete iftiraya uğradık. İl başkanımız, basın danışmanım ve parti il binamız saldırıya uğradı. Alt tarafı bir seçime gidiyoruz sanki savaşa gidiyormuşuz gibi.

'BEKİR BOZDAĞ KADAR CIVIK İNSAN GÖRMEDİM'

"Sayın Bekir Bozdağ biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış diyor. Senin kadar cıvık FETÖ övücüsü kimseyi görmedim. 8 sene o meclisi yönettim senin kadar cıvık görmedim. Herkese fırça FETÖ'ye övgü. Bilmesem kandıracak. FETÖ övgüsü yapıyor.

Binali Yıldırım'a saygısı olan biriydim. Hadi İstiklal Marşı'nı okuyamadı anladım. Anladım yaşlandı olabilir. Ama seçimin işgalci güç ile istiklal savaşı verenler arasında olduğunu söylüyor. Bu milletin başka partisine oy verenleri işgalci görüyorsan ahmaklıktır yazıktır. Sen bize oy vereceklere nasıl işgalci dersin.

Bir arkadaş erkek erkeğe evliliğe takmış. Bunu isteyen mi var. Hayırdır inşallah.

SOYLU'YA '14 MAYIS'TA DARBE OLACAK' YANITI

14 Mayıs akşamı kazandığımız takdirde darbe olacakmış hadi oradan be. Türkiye'nin güvenliğinden sorumlu olan bunu konuşuyorsa eğer. Bu ülkenin insanları her bir evladı AK Partiye oy veren de dahil has evladıdır.. Ama AK Parti paydaşlarının yöneticilerin yaptığı açıklamalar bu ülkeye yönelik çok büyük tehdittir.

Bu tehdidi bertaraf etmek için herkes yanında arkadaşını götürecek bu ülkeye demokrasi getireceğiz.

'BİZİ CUDİ VE GABAR'A GÖMECEKMİŞ'

Arkadaş diyor ki bizi Gabar ve Cudi'ye gömecekmiş ben orada şehit olmaya razıyım sen hazır mısın. Recep Bey açtırıyorsun kutuyu söyletiyorsun kötüyü. Ayıp olan şu Sayın Erdoğan, senin sol elinde PKK var. Sen bebek katilinin kardeşine 'Bizim Mehmet' diyorsun, sağ elinde ise Hizbullah var, onlar da Gaffar Okkan'ın katili. Her iki terör örgütüyle sen el ele, kol kolasın. İnsanları gergin gergin seçime götüremeyeceksin.

Hani Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kimse bu bayramda kurban alamayacak Recep Bey sen bunu düşün. Emeklilere söz Kurban Bayramı'nda gidip 15 bin liranızı alacaksınız." 

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER