Babacan'dan RTÜK'e Erdoğan ve Bahçeli çağrısı: Yayınlarına 18 yaş sınırı konsun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bir kez daha RTÜK'e sesleniyorum: Bu iktidarın hem küçük ortağının hem de büyük ortağının yayınlarına 18 yaş sınırı konsun." dedi.

Babacan'dan RTÜK'e Erdoğan ve Bahçeli çağrısı: Yayınlarına 18 yaş sınırı konsun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hafızalarımızdan silinmeyecek acının tam ortasındayız. Başımız sağ olsun. Ben bu felaketin ardından deprem bölgesine gittim. Depremde ağır yıkım görmüş yerleri gördüm. Sahada vatandaşların sorduğu soruları iktidara sordum.

Geçtiğimiz hafta Gaziantep'e gittim. Üçüncü hafta kırsalın sorunlarına yöneldik. Kadim Antakya'da şehirden geri kalanları aradım fazla bir şey bulamadı... Deprem bölgesini hiç boş bırakmadık.

Deprem bölgesini ziyaret ederken planlı hareket etmedik. Benzin kuyruklarında bekledik, ateşin düştüğü yerleri gördük. Ankara'daki konforlu evinden özel uçakla deprem bölgesine giden orada da önceden planlanmış bir iki görüntü verenler bunu anlayamaz.

Hakaret ve küfür dışında hiçbir şey bilmiyorlar. Ben utanıyorum. Bir ülkenin cumhurbaşkanı milletle kavgaya tutuşur mu, hakaret eder mi?Sayın Erdoğan ilk günden öfke ve nefret dilini kullandı. İnsanları ilk günden tehdit edip hakaretler yağdırdı. Daha ilk günden cumhur ittifakı olarak çalışıyoruz dediler. Böyle bir felaket anında daha ilk günden nasıl ayrıştırırsınız.

Milli birlik ve beraberliğimiz en güçlü olması gereken günde ülkeyi bölerek yönetmeye devam ettiler. Hem sayın Erdoğan'ın hem de Bahçeli'nin konuşmaları yayınlanmadan önce TV kanalları uyarı işareti koymalı. Bu küfür ve hakaretten çoluk çocuğumuzu korumamız lazım. Bir kez daha RTÜK'e sesleniyorum: Bu iktidarın hem küçük ortağının hem de büyük ortağının yayınlarına 18 yaş sınırı konsun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER