Bahçeli, depremden iki hafta sonra Erdoğan'la birlikte bugün deprem bölgesine gidiyor

MHP lideri Bahçeli, depremin üzerinden iki hafta geçtikten sonra deprem bölgesine gidecek.

Bahçeli, depremden iki hafta sonra Erdoğan'la birlikte bugün deprem bölgesine gidiyor

MHP lideri Devlet BahçeliKahramanmaraş merkezli, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği, 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin üzerinden iki hafta geçmesinin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bugün Hatay ve Kahramanmaraş'a gidecek.

Erdoğan ve Bahçeli, iki ilde incelemelerde bulunacak. Erdoğan ve Bahçeli, önce Hatay'ı ardından da Kahramanmaraş'ı ziyaret edecek.

Bahçeli, deprem bölgesindeki 10 ili ziyaret edeceğini geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında duyurmuş ve partisine yönelik eleştirilere, "'Milliyetçi Hareket Partisi nerede?' diye soranları ciddiye alıp cevap verecek değilim. Ancak yine de bir hatırlatma yapmadan geçmeyeceğim. Biz her yerdeyiz, göz pınarlarından sicim gibi akan yaşlardayız, viraneye dönmüş gönüllerdeyiz, kimse var mı diye soran dillerdeyiz, beton blokların arasında can arayan, yetim yavruların başını okşayan, ailesini kaybetmiş mazlumların yanında duran, Fatiha okuyan, tabutlara omuz veren, milletimizin derdiyle dertlenen hem kahırlı hem sevdalı hem de kararlı yürekleriz" yanıtını vermişti.

T24

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER