BBP lideri Destici'den elektrik faturasını paylaşan ünlülere tepki

BBP Genel Başkanı Destici, elektrik faturalarını paylaşan ünlülere "şovmenler" diyerek tepki gösterdi. Destici, ünlülerin "kitlelerini etkilemek" amacıyla paylaşım yaptıklarını söyledi.

BBP lideri Destici'den elektrik faturasını paylaşan ünlülere tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa DesticiHaberler.com'un YouTube kanalına konuk oldu. Destici, programda evine gelen elektrik faturasını açıkladı.

Mustafa Destici, faturalarını paylaşıp isyan eden ünlü isimlere "şovmenler" diyerek tepki gösterdi. Ünlülerin milyonlarca lira kazandığını belirten Destici, faturalarını paylaşan ünlülerin "kitlelerine oynadığını" söyledi.

Destici, evine gelen elektrik faturasında da yüzde 100'den fazla artış olduğunu belirterek "Bana gelen elektrik faturası geçen ay 350 TL, bu ay ise 725 TL civarıydı" dedi.

DESTİCİ'NİN VATANDAŞLARA ÖNERİSİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Destici, daha önce artan fiyatlara ilişkin vatandaşlara "Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum" önerisinde bulunmuş ve tepki çekmişti.

Destici, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Her mesele ekonomik... Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER