Bozdağ, Muhalafete "Şampanyacılar" Dedi

“Diyanet'i kapatacaklar” söyleminden sonra Adalet Bakanı Bozdağ da dindar muhafazakar seçmenin yoğunlukta olduğu Urfa'da tepki çekecek bir kıyaslamada bulundu. Bozdağ, "14 Mayıs'ta 2 fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, o çıkışa ''Düştükleri acziyet ve çaresizliğin, hatta zavallılığın fotoğrafını çizemem ama twitini gösterebilirim'' yanıtını verdi.

Bozdağ, Muhalafete "Şampanyacılar" Dedi

Adalet Bakanı ve milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Urfa'da yaptığı konuşmada Türkiye'nin son 20 yılda büyük değişim yaşadığını söyledi. Bozdağ, Türkiye'nin durdurulmak istendiğini iddia ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i 'dış güçlerle bir olmakla' suçladı.

"Türkiye'nin zayıf liderler tarafından yönetilmesini isteyenler yedili, sekizli masayı destekleme gayreti içerisinde" diyen Bozdağ "Ben şimdi soruyorum, PKK terör örgütünün eli kanlı katilleri Kandil'den bir bir açıklama yapıyor, 'AK Parti, MHP faşist iktidarını indireceğiz' diyor. PKK, Türkiye'nin hayrına bir iş ister mi? Şimdi bir bir kendi ajanslarına yapıyorlar, kendileri servis ediyorlar. Öte yandan '100 yıllık Cumhuriyet'i değiştireceğiz.' Öte yandan 'Bu dönem Öcalan'ın özgürlük dönemidir' diyorlar. Öte yandan 'Diyanet'i kapatacağız.' Bir sürü saçmalıkları ortaya koyuyorlar ve terör örgütleri bir bir destek açıklaması yapıyor.

FETÖ terör örgütü de aynı açıklamayı yapıyor, DHKP-C de yapıyor. Ben şimdi sorarım, bütün terör örgütlerinin desteklediği bir liderin, bir ittifakın kazanması mı Şanlıurfa'nın lehinedir, yoksa bütün terör örgütlerinin kaybetmesini istediği liderin kazanması mı Şanlıurfa'nın lehinedir?" diye konuştu.

TEPKİ ÇEKEN ŞAMPANYA SECDE KIYASLAMASI

Seçimlerde ülkenin geleceğine karar verileceğini söyleyen Bozdağ, "14 Mayıs'ın akşamı Türkiye'de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak.

'YA ABD BAŞKANI SEVİNECEK YA DA...'

Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir. O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim. Ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfa'nın asil insanları sevinecek. Ya FETÖ sevinecek ya bu milletin temiz evlatları sevinecek. Ya ABD'nin başkanı orada keyif yapacak ya da Türk milletinin her bir hanesi 'Cevabı ABD'ye verdik, AB'ye verdik, Türkiye'nin seçimi Londra'da, Washington'da değil Şanlıurfa'da yapılır, iktidarı da başka ülkeler değil, Şanlıurfa'nın asil insanları tayin eder' diye onlara büyük bir Osmanlı tokadını yapıştıracaktır" dedi.

'DÜŞTÜKLERİ ACZİYET VE ÇARESİZLİĞİN, HATTA ZAVALLILIĞIN FOTOĞRAFINI ÇİZEMEM AMA TWİTİNİ GÖSTEREBİLİRİM!'

Öte yandan Bozdağ'ın açıklamasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu cevap verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Kaftancıoğlu “Düştükleri acziyet ve çaresizliğin, hatta zavallılığın fotoğrafını çizemem ama twitini gösterebilirim! Vatandaşa sözü olmayanın istismarı oluyor haliyle:)) Memlekette Bölücü, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemlerine inat barışacak, buluşacak ve kucaklaşacağız #HepBirlikte

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER