CHP'den seçim tutanağı açıklaması: İtirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçiminin tutanakları ve YSK verilerinin uyuşmadığı sandıklara ilişkin açıklama yaptı. Erkek, "Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi. YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı. Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır." dedi.

CHP'den seçim tutanağı açıklaması: İtirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu verileri ile oy kullanılan sandıkların ıslak imzalı tutanaklarının arasındaki tutarsızlık dikkat çekmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, tutanaklar ve YSK verilerinin uyuşmadığı sandıklara ilişkin açıklama yaptı.

Erkek "Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi. YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı. Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır. Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Erkek'in paylaşımı şu şekilde:

"Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi. YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı. Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır. Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz."

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER