Cübbeli Ahmet, Saadet Partisi seçmenini ‘ahiretle’ korkutmaya çalıştı!

İktidara yakın İsmailağa cemaatinin Mezhepçi söylemleriyle bilinen figürü Cübbeli Ahmet, Saadet Partisi’ni destekleyen seçmenlerin “dünyada ve ahirette hüsrana uğrayacağını” öne sürdü.

Cübbeli Ahmet, Saadet Partisi seçmenini ‘ahiretle’ korkutmaya çalıştı!

İktidara desteğiyle bilinen İsmailağa cemaatinin popüler isimlerinden Cübbeli Ahmet (Ahmet Mahmut Ünlü), Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren ve Millet İttifakı’nın içinde yer alan Saadet Partisi’ni hedef aldı.

Mezhepçi bir yaklaşım ortaya koyan Cübbeli, Türkiye gazetesinin “İran'dan Saadet Partisi'ne skandal Suriye talebi: Çekilmenizi bekliyoruz” başlıklı haberini Twitter hesabından paylaşarak bazı yorumlar yaptı.

Cübbeli Ahmet, Saadet Partisi'nin Kılıçdaroğlu’nu aday yaptırma çabasının İran kaynaklı olduğunu daha önce söylediğini hatırlatıp “Allah şerlerinden muhâfaza eylesin ve bu kafanın seçimi kazanması hâlinde devletimizin ne kadar zarar zevâle uğrayacağını bu milletin anlamasını nasîb eylesin” dedi.

İran ve Türkiye'yi mezhepler üzerinden karşılaştıran Ünlü, “Kur‘ân’ımıza eksik diyen, namazı üçe indiren ve Muharrem ayı dışında Ramazân-ı Şerîf diye bir kutsalı olmayan İran Şîâ’sının Müslüman Türk askerinden rahatsız olması yadırganacak bir şey değildir. Çünkü onlarla bizim dînimiz bir değildir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'ni ve partiye oy veren seçmenleri hedef alan Ünlü, yurttaşları “ahiretle” korkutmaya çalışarak şu sözleri sarf etti:

“Artık Saadeti ve onun içinde bulunduğu hizibleri desteklemenin dînimiz ve vatanımız için ne büyük tehlikeler arz edeceğini düşünmeden rey verenlerin dünyâda ve âhirette ne büyük hüsrâna düşecekleri îzâha muhtâc değildir. Yüce Rabbimiz bu bâtılları tanıma husûsunda necib milletimize ferâset ihsân eylesin. Âmîn.”

Bir Gün Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER