Erdoğan 23 Nisan'ı umursamadı: Konuşan çocuğu susturdu, muhalefete saydırdı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde depremzede çocukları kabul etti. Erdoğan, muhalefete yüklenmek için bir çocuğun sözünü kesti. Erdoğan, Enerji Bakanı koltuğuna oturan bir çocuğa "Ama Sayın Bakanım bu muhalefet, bizim dilimizden anlamıyor ya" ifadelerini kullandı.

Erdoğan 23 Nisan'ı umursamadı: Konuşan çocuğu susturdu, muhalefete saydırdı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan programı kapsamında depremzede çocuklarla İstanbul Dolmabahçe'de bir araya geldi.

Erdoğan'ın, burada Enerji Bakanı koltuğuna oturan bir çocuğa sarf ettiği, "Ama Sayın Bakanım bu muhalefet, bizin dilimizden anlamıyor ya" sözleri dikkat çekti.

23 Nisan programı kapsamında konuşma yapan çocuğa, Erdoğan, "Bu kadar mı? Ama enerjide ben biliyorum ki siz çok gayretlisiniz. Hele hele şimdi Karadeniz gazını çıkardınız ki... Karadeniz gazıyla artık dışa bağımlılıktan yavaş yavaş kurtuluyoruz. Ama Sayın Bakanım bu muhafelet, bizim dilimizden anlamıyor ya... Napıcaz onları?" dedi. 

"GAZI BULDUK, 'NEREDE' DİYORLAR"

AKP'li Cumhurbaşkanı konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Biz gazı bulduk diyoruz onlar nerede? Karadeniz'de. Nerede? Filyos'ta. Haritada bize Filyos'u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerede Filyos? Zonguldak'ta."

Öte yandan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: 

"Deprem şehitlerimize ve onların emanetlerine vefamızı, Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yaparak ödeyebileceğimize inanıyorum.

İnşallah 1 yıl içinde şehirlerimizi ayağa kaldırarak depremzedelerimizi normal hayatlarına döndüreceğiz. Dün Kahramanmaraş'taydım, öncesinde Nurdağı'ndaydık. Hayatını kaybeden insanlarımızı tekrar geri getiremeyiz.

Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 6 Şubat depremlerinin izlerini de aynı şekilde sileceğiz. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum."

BİRGÜN GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER