Erdoğan: HÜDAPAR tamamen yerli ve milli bir yapı

HÜDA-PAR'ın seçimlerde aday çıkarmayarak AK Parti'ye destek vereceğini açıklaması tepkilere neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı ortak canlı yayınında HÜDA-PAR ile ilgili eleştirilere "HÜDAPAR'a yakıştırılmak üzere çirkinlikler var. HÜDAPAR bunları kabul etmiyor, bizim terörle hiçbir ilgimiz olmaz diyor, tamamen yerli ve milli yapı." yanıtını verdi. Erdoğan, "HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı'na desteğini önemli ve kıymetli buluyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: HÜDAPAR tamamen yerli ve milli bir yapı

Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilin etkilendiği depremlerin ardından başlatılan konut yapım süreci, seçim kampanyası, ekonomi, dış politika ve gündeme dair birçok konuyla ilgili ortak canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıklayan HÜDA-PAR ile ilgili eleştirilere "HÜDAPAR'a yakıştırılmak üzere çirkinlikler var. HÜDAPAR bunları kabul etmiyor, bizim terörle hiçbir ilgimiz olmaz diyor, tamamen yerli ve milli yapı." yanıtını verdi.

Erdoğan,"HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı'na desteğini önemli ve kıymetli buluyorum. Eğer Karabağ'da, Kızılelma'da buluşabiliyorsak, eğitim, sağlık, adalet, emniyette aynı istikamette buluşabiliyorsak bizim ayrı kalmamız diye bir şey yok. Süreç içerisinde takvimi aynı uygulayabiliyorsak kapımızı kapatmamız mümkün değil. Şurada fazla bir zaman kalmadı." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER